Redacția StartupCafe.ro

Meta lansează „roboți” conversaționali în aplicațiile sale

Aplicațiile Meta, Facebook, Instagram și WhatsApp

Utilizatorii vor vedea în curând mai mulți „chatboți” disponibili în aplicațiile dezvoltate de compania lui Mark Zuckerberg, potrivit News.ro.

Meta lansează mai mulți „roboți” conversaționali care vor fi prezenți în cele patru aplicații principale ale companiei, Facebook, Messenger, Instagram și WhatsApp. Funcția nu va fi disponibilă încă pe Threads, deoarece este o platformă încă în dezvoltare.

„Chatboții” vor oferi răspunsuri la întrebările utilizatorilor și vor căuta informații pe internet, în urma unui parteneriat între compania lui Zuckerberg și Microsoft. Totodată, „roboții” pot genera imagini cu ajutorul unei comenzi speciale.

Un lucru adus nou de Meta, în comparație cu ceilalți „roboți” conversaționali, este numărul de personalități. Au fost dezvoltate 28 de caractere diferite, unele fiind bazate pe celebrități cum ar fi Charli D’Amelio, Kendall Jenner, MrBeast, Snoop Dogg și Paris Hilton.

Pe lângă „chatboţi”, compania va introduce şi alte instrumente bazate pe inteligență artificială în cadrul rețelelor sociale. Facebook, Instagram, WhatsApp și Messenger vor permite generarea sticker-elor cu ajutorul AI-ului, iar Instagram va oferi funcția de editare a imaginilor pe baza unor comenzi scrise.

Parallax

Vizualizari
122
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.11

expertise: 0.09

rating: 1.594

Articole publicate : 759
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri