Redacția StartupCafe.ro

O nouă funcţie de securizare a conversaţiilor pe WhatsApp

WhatsApp

WhatsApp lansează Chat Lock, o nouă funcție prin care vor fi protejate conversaţiile sensibile într-un folder special, care poate fi securizat cu parolă, potrivit News.ro. 

Accesul la acest folder poate fi securizat cu o parolă sau cu mijloacele de autentificare biometrice disponibile, precum scanarea amprentei sau recunoaşterea facială.

Notificările pentru conversaţiile securizate cu Chat Lock nu vor afişa numele expeditorului şi nici conţinutul mesajelor respective, pentru a nu putea fi văzute de alte persoane.

Noua facilitate se adaugă celorlalte opţiuni de securitate pe care WhatsApp le oferă deja. Conversaţiile realizate cu aplicaţia deţinută de Meta folosesc unul dintre cei mai puternici algoritmi de criptare E2E.

WhatsApp promite că vor urma o serie îmbunătăţiri pentru Chat Lock, printre care se vor număra posibilitatea blocării celorlalte dispozitive conectate la acelaşi cont şi cea a creării unei parole diferite de cea prin care este restricţionat accesul general la aplicaţie.

Funcţionalitatea Chat Lock va fi implementată treptat în următoarele săptămâni, astfel că nu toţi utilizatorii au acces imediat la aceasta.

Parallax

Vizualizari
214
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.59
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.88

publishing: 3.12

expertise: 0.08

rating: 1.59

Articole publicate : 581
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri