Luminita Pirvu

Google îşi integrează toate serviciile de plată sub numele Google Pay

Thumbnail

Dacă până acum serviciile oferite de Google erau fragmentate sub forma unor diverse produse sau aplicații, de anul acesta lucrurile se vor schimba. Gigantul american a decis să le integreze pe acestea  într-un serviciu unic de plăți. Când va funcționa Google Pay și în România?

Informaţiile de plată din vechile produse vor fi disponibile sub egida Google Pay în cadrul serviciilor gigantului american şi cele ale partenerilor săi. Spre exemplu, Chrome va folosi în continuare datele cardurilor pentru plăţi web, aplicaţiile de Android vor putea realiza achiziţii în cadrul ecosistemului mobil al celor de la Google, iar magazinele înrolate în sistem vor fi autorizate pentru plăţi prin NFC anunță agenția news.ro

Google Pay este deja disponibil pe Airbnb, Dice, Fandango, HungryHouse. Dezvoltatorii și antreprenorii pot accesa pagina Payments Solution unde pot vedea soluțiile plată sau pot colabora cu unul dintre partenerii de procesare pentru o integrare chiar mai simplă.

Google Pay a fost lansat recent în Polonia, Cehia şi Slovacia și ar putea fi lansat și în România în cursul acestui an.

Până acum, serviciile de plată de la Google era împărțite în mai multe produse ca de exemplu Google Wallet şi Android Pay.

Parallax

Vizualizari
1293
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri