A.M.

Peste 3 milioane companii isi fac reclama pe Facebook, marea majoritate, afaceri mici

Imagine principala
Peste 3 milioane companii isi fac reclama pe Facebook, marea majoritate, afaceri mici

Facebook a depasit pragul de trei milioane de companii care desfasoara activ campanii de promovare prin intermediul retelei. Potrivit datelor facute publice, 70% sunt din afara Statelor Unite, iar cea mai mare crestere vine din Asia de Sud-Est.


Marea majoritate a afacerilor care-si promoveaza produsele si serviciile pe Facebook sunt afaceri mici si mijlocii, iar compania pare sa se concentreze tot mai mult pe acest segment, noteaza Business Insider, amintind de dezvoltarea de noi functii, de la redesenarea panelului de administrare a paginii, la introducerea unui nou mod de a comunica prin mesaje private cu clientii.


Dan Levy, directorul Facebook pentru afaceri mici, spune ca focusul companiei este acela de a imbunatati targetarea potentialilor clienti si imbunatatirea modului de masurare a interactiunilor utilizatorilor cu paginile, scopul fiind acela de a contoriza mai bine vanzarile generate prin acest canal.


Printre imbunatatirile recente aduse platformei se numara si o serie de statistici noi pentru clipurile video incarcate direct pe paginile de Facebook, cu atat mai mult cu cat continutul video este o tendinta tot mai adoptata in promovarea online.


La mijlocul lunii februarie, compania anunta statistici noi precum numarul total de minute vizualizate per clip, numarul de vizualizari unice si numar total, numar de vizualizari mai lungi de zece secunde (in contrast cu numarul total, unde sunt contorizate si clipurile inchise dupa una sau doua secunde) sau timpul mediu de vizualizare..

Parallax

Vizualizari
20
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri