Claudiu Zamfir

UPDATE Probleme cu Facebook, Instagram și WhatsApp în Europa. Căderi și în România

Thumbnail

Utilizatorii Facebook și ai celorlalte două servicii importante pe care le deține, Instagram și WhatsApp, platforme tot mai folosite pentru promovarea online a produselor de larg consum, au avut probleme, miercuri, în unele țări din Europa, precum și pe coasta de est a SUA, Brazilia, Australia, Japonia și alte locuri, scrie Daily Mail.

Au fost raportate probleme cu Facebook și în România, mai ales în zona Bucureștiului, conform downdetector.com. Joi dimineața în România erau remediate cele mai multe probleme.

  • UPDATE: Joi dimineața (n.r. - 4 iulie 2019), pe conturile utilizatorilor din România, au fost remediate cele mai multe probleme pe toate cele trei platforme, însă persistau deficiențe în mai multe țări europene și nu numai: pe Facebook, Intagram, WhatsApp.

La Instagram, au fost semnalate probleme legate de postarea pe news feed, posibilitatea de a vedea „poveștile” și de încărcarea de conținut. Peste 4.000 de utilizatori au raportat problemele, pe site-urile de specialitate.

De asemenea, unii useri au raportat că nu puteau accesa, luni, Facebook. Circa 1200 de oameni s-au plâns că nu pot intra pe rețeaua socială, până la transmiterea acestei știri.

În România erau probleme mai ales la paginile business, pe care postările se încărcau foarte greu și nu se afișau fotografiile.

Unii dintre utlizatorii WhatsApp s-au plâns că nu pot primi sau transmite mesajele. Un număr mic de utilizatori au raportat că nu pot să intre efectiv pe WhatsApp, potrivit Daily Mail.

Thumbnail
downdetector.com

Parallax

Vizualizari
18816
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri