Smile Media

[P] Netcentric Summit 2018: ce s-a întâmplat anul acesta la cel mai mare eveniment al companiei elvețiene

Thumbnail

Compania Netcentric, prezentă și în România, oferă oamenilor săi un mediu de lucru diferit față de alte companii furnizoare de servicii digital marketing. Pe lângă implementarea Holacracy, un sistem de lucru care promovează autonomia fiecărui angajat, compania organizează anual un Summit la care participă sute de oameni din toate țările de pe glob.

Netcentric Summit 2018 a fost un succes, având tema #WeAreOne, iar 70 de români care lucrează pentru compania din țara noastră au avut ocazia să învețe, să găsească idei și să se distreze alături de colegii lor din alte țări.

Evenimentul, derulat în Spania, la Port Aventura World (Tarragona), a adunat peste 400 de oameni Netcentric, de 44 de naționalități, dar și 42 de speakeri, dintre cei mai cunoscuți în industrie.

Evenimentul e kilometrul 0 al companiei, iar timp de trei zile angajați din toate țările lumii fac schimb de experiență și informații, caută soluții inovative pentru activitatea lor și au ocazia să transforme ideile în proiecte.

Thumbnail

Ca Support Engineer, ești în contact în fiecare zi cu System Engineers, Developers, QA din celelalte birouri Netcentric din Europa. Summit-ul a fost ocazia perfectă de a ne cunoaște personal; am povestit și ne-am împrietenit. E mult mai ușor să lucrezi cu oamenii pe care i-ai întâlnit și cu care ai petrecut timp de calitate.” Bogdan, Support Engineer @ Netcentric

#WeAreOne a reconfirmat faptul că Netcentric e o familie mare și unită, indiferent de locația în care oamenii muncesc. În prima zi a summit-ului, participanții s-au bucurat de prezența a doi speakeri importanți: Igor Beuker și Pellegrino Riccard, urmând workshop-uri pe diverse teme.

Povestea echipei din România a fost dusă în Spania de Dan Beldiman, Managing Director Netcentric România, el vorbind despre cum s-a deschis biroul din București, cum s-a dezvoltat business-ul în țara noastră, dar și cum a ajuns la o echipă compactă și determinată.

"Să fiu acolo, la început de drum în cadrul companiei, a făcut ca tot procesul de integrare să fie unul mult mai rapid. Summit-ul e un fel de pilulă concentrată de tot ce înseamnă Netcentric. Oameni, parteneri, cultură, distracție, emoții trăite împreună ca o comunitate” Diana, PMO.

A doua zi a summit-ului a venit cu intervenții ale partenerilor Netcentric legate de proiectele noi la care lucrează și sesiuni în care angajați de pe diverse departamente au gândit împreună proiecte în folosul comunității. Și cum cei de la Netcentric știu să treacă mereu la acțiune, ideile de la summit vor prinde viață în următoarea perioadă.

"Sunt alături de Netcentric de aproape două luni, iar Summit-ul anual s-a desfășurat chiar la începutul celei de-a doua luni petrecute în companie. A fost o oportunitate deosebită de a înțelege mai bine mediul de business și de a cunoaște colegii din alte locații." Irina, Talent Acquisition.

Fiecare seară a fost condimentată cu divertisment, o parte dintre atracțiile parcului de distracții Puertaventura fiind deschise special pentru angajații Netcentric. Lista divertismentului a fost completată de un concert al bandului Netcentric, Karaoke și o Gală derulată într-o atmosferă de basm.

Mereu mi-am dorit să fac parte dintr-o comunitate, unde fiecare persoană poate să-și comunice aportul adus în era digitală. Summit-ul mi-a oferit șansa de a înțelege mai bine compania, provocările și bucuriile întâlnite în fiecare etapă a relației client-provider.” Mădălina, Digital Marketing Specialis

Nu te-ai convins? Vezi video-ul de mai jos și intră în atmosfera #WeAreOne. Dacă vrei să afli care sunt pozițiile disponibile în echipa Netcentric, accesează următorul LINK.

Parallax

Vizualizari
469
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 344
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri