Smile Media

[P] Măsuri de joc responsabil oferite de cazinourile online

cazinouri online

Cazinourile online moderne îți oferă astăzi o experiență de joc de inegalat. Vei beneficia în cadrul lor de distracție garantată, de relaxare, de cele mai interesante jocuri de noroc și nu în ultimul rând, chiar și de câștiguri frumoase uneori.

Totuși, pentru a te distra în cele mai bune condiții în cadrul lor trebuie să joci într-un mod responsabil, adică să ai grijă de banii tăi, dar și la timpul petrecut pe platformă.

Întocmai pentru a-ți veni în ajutor în acest sens, platformele de jocuri licențiate îți pun la dispoziție diverse opțiuni și setări de joc responsabil pe care le poți aplica în contul tău. Citește acest articol și vei afla care sunt măsurile de joc responsabil la care poți apela și tu.

1. Atenționare de joc la fiecare 60 minute

O opțiune interesantă de joc responsabil oferită de cazinourile online licențiate pe care le poți găsi pe platforma Top-Cazino.ro este cea în privința timpului petrecut pe site-ul de jocuri.

Așa cum spuneam și în introducere, este important să nu petreci foarte mult timp în cadrul cazinourilor de pe internet. În niciun caz nu trebuie să renunți la alte activități din viața ta pentru a te distra în cazino, iar jocurile de noroc nu trebuie să fie principalul tău scop zilnic.

De asemenea, dacă vei avea grijă la timpul de distracție, nu vei ajunge niciodată să întâmpini probleme legate de jocurile de noroc.

După fiecare oră petrecută în cadrul cazinourilor de pe internet vei primi un mesaj de atenționare privind timpul scurs din momentul conectării în cont. De asemenea, tot în cadrul acelui mesaj îți vor fi amintite sumele câștigate și pierdute, astfel încât să te afli mereu în control.

Chiar dacă ai suficient timp liber pentru distracție la jocurile de noroc favorite, eu îți recomand să iei o pauză după fiecare oră petrecută pe platformă.

2. Limită privind depunerile

A te distra responsabil în cazinourile online presupune, printre altele, și să depozitezi în cont doar atâția bani cât îți permiți. Mai exact, trebuie să depui doar atâția bani cât îți permiți să pierzi, fiindcă jocurile de noroc presupun riscuri financiare și există șansa să pierzi banii depozitați.

Sfatul meu este să îți stabilești un buget lunar pe care îl poți aloca jocurilor de noroc. Acest buget îl obții după ce scazi din venitul tău banii destinați cheltuielilor de zi cu zi, precum chirie, utilități, transport și altele.

Cazinourile online îți vin în ajutor în acest sens și îți permit să stabilești limite maxime pentru depunere. Aceste opțiuni te vor ajuta să nu depăsești niciodată bugetul alocat jocurilor.

Poți să setezi diverse limite privind depunerile, de exemplu depuneri zilnice, săptămânale sau lunare. Dacă atingi aceste praguri nu vei mai fi eligibil să-ți alimentezi contul cu și mai mulți bani și astfel poți evita posibile situații neplăcute ulterior.

3. Limite privind pierderile

Principala problemă ce poate fi cauzată de jocurile de noroc este evident pierderea banilor. Pentru a jocurile să nu devină o problemă financiară pentru tine poți apela la opțiunea de limitare privind pierderile.

Mai exact, din setările contului tău poți seta anumite limite de pierdere zilnică, săptămânală sau lunară.

Bineînțeles că pierderile se calculează ca fiind diferența dintre banii pariați și banii câștigați, deci această opțiune nu are neapărat legătură directă cu depunerile realizate de tine.

Atunci cand vei atinge oricare dintre aceste limite de pierdere vei primi un mesaj de atenționare și, de asemenea, nu vei mai putea paria pentru o anumită perioadă de timp.

Acest lucru te va ajuta extrem de mult fiindcă vei fi nevoit automat să iei o pauză de la jocuri. Dacă dorești, ulterior poți să revii cu mintea limpede și să te distrezi calculat, fără dorința excesivă de a recupera imediat banii pierduți.

4. Limite privind rulajul

Deși nu este tocmai o opțiune foarte utilă, totuși în cadrul anumitor cazinouri de pe internet poți seta limite și în ceea ce privește rulajul. 

Ca și în cazul depunerilor și retragerilor, și aici vei putea seta anumite sume maxime pentru rulaj zilnic, săptămânal sau lunar.

Odată ce vei atinge rulajul maxim setat de tine, nu vei mai putea paria pentru o anumită perioadă de timp la jocurile de pe site.

Rulajul este reprezentat de suma tuturor pariurilor realizate în cadrul secțiunii de cazino (sunt luate în considerare toate tipurile de jocuri – sloturi, ruletă, blackjack etc.).

5. Închiderea temporară a contului și auto-excluderea

În cazul în care simți că jocurile de noroc devin o problemă pentru tine sau pur și simplu vrei să iei o pauză de la acestea, trebuie să știi că există și opțiuni de închidere a contului.

Perioadele de suspendare a contului tău sunt diversificate, astfel încât tu poți alege exact intervalul de timp potrivit pentru tine.

Închiderea temporară a contului variază de regulă de la 24 de ore până la 2 ani. Odată aplicată această măsură asupra contului tău, el va deveni inactiv pentru intervalul de timp specificat și nici măcar nu te vei putea loga pe site.

Mai mult, în cazul în care vrei să renunți permanent la jocurile de noroc online, atunci poți apela la opțiunea de auto-excludere. Aceasta va închide permanent contul tău și nu îl vei mai putea accesa niciodată.

 

Parallax

Vizualizari
33
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.432
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.88

expertise: 0.08

rating: 1.432

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 341
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri