A.M.

Studiu LinkedIn: Tinerii pana-n 35 ani aduc cele mai multe vanzari gratie tehnologiei

Imagine principala
Studiu LinkedIn: Tinerii pana-n 35 ani aduc cele mai multe vanzari gratie tehnologiei

“Milenialii” devin cei mai buni vanzatori, potrivit studiului LinkedIn “The State of Sales 2016”, iar motivul pentru care performeaza atat de bine este adaptarea la noile tehnologii si buna cunoastere a canalelor sociale de promovare. Mai exact, 90% dintre cei mai buni vanzatori se folosesc de noile medii pentru a atrage cumparatori.


Studiul mai arata si ca, la nivelul Statelor Unite ale Americii, 71% dintre profesionistii in vanzari stiu sa foloseasca si folosesc retele sociale precum Facebook, Twitter si LinkedIn, insa tinerii cu varste pana-n 35 ani sunt cu 33% mai predilecti in a le utiliza, spre deosebire de colegiilor cu varste intre 35 si 54 ani. Unul dintre motive, precizeaza autorii cercetarii, este si acela ca aceasta generatie a crescut in acelasi timp cu dezvoltarea retelelor sociale.


Unelte sociale pentru vanzari


Canalele sociale de vanzari sunt importante sau foarte importante pentru 83% dintre profesionistii chestionati. Totodata, “milenialii” sunt cu 13% mai dispusi sa foloseasca Facebook, Twitter sau LinkedIn si cu 19% mai atrasi de ideea de a lucra cu unelte online de productivitate precum Google Apps, Dropbox sau Evernote.


Referitor la importanta tehnologiei in vanzari, respondentii considerati a fi in top 25% performeri spun, in proportie de 90%, ca folosesc uneltele sociale pentru a aduce cumparatori, spre deosebire de 71% in randul tuturor celorlalti, iar 86% dintre ei considera ca tehnologia de tip CRM (managementul relatiilor cu clientii) este cruciala pentru succes in acest domeniu.


Unelte sociale pentru vanzari


Cercetarea LinkedIn a fost facuta pe un esantion de 1.000 de profesionisti in vanzari din SUA cu scopul de a intelege mai bine care sunt uneltele tehnologice esentiale muncii lor.

Parallax

Vizualizari
26
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri