Smile Media

LEADERS Explore 2018 - Primul nivel de leadership pentru studenți și absolvenți

Thumbnail

Fundația LEADERS a deschis înscrierile în București pentru LEADERS Explore, primul nivel de leadership pentru studenți și absolvenți

Până pe 8 aprilie, tinerii cu vârste cuprinse între 20 și 24 ani, studenți sau proaspăt absolvenți de IT, business, medicină, construcții, psihologie, cercetare, drept, agricultură, administrație publică, design sau arhitectură își pot începe călătoria către performanță, în cadrul programului de educație non-formală LEADERS Explore www.leadersexplore.ro.

Ca orice început, LEADERS Explore este despre cunoașterea de sine, despre identificarea propriilor aptitudini și valori și despre deblocarea potențialului personal. Scopul programului de 6 zile intensive este acela de a selecta https://leaders.ro/aplica/explore-studenti/ tinerii cu potențial și de a forma viitorii lideri responsabili ai României. Programul cuprinde ateliere aplicate care îi scot pe cursanți din zona de confort și îi duc cât mai aproape de o viziune proprie coerentă și bine structurată, întâlniri cu lideri importanți https://leaders.ro/despre-leaders/#boa dispuși să împărtășească poveștile lor de business și de viață, dialoguri cu speakeri și lucru efectiv în proiecte comunitare.

La finalul programului, cei 70 de cursanți din București vor primi prima certificare în leadership și vor fi avut ocazia să se orienteze mai bine în carieră, cu ajutorul mentorilor și trainerilor Leaders, specializați în cultura tinerilor.

Fundația Leaders

Facem România puternică formând lideri responsabili, prin cursuri și programe aplicate.

18 ani de experiență, 23.000 absolvenți, 16 comunități urbane și rurale în care ne desfășurăm programele office@leaders.ro

 

Parallax

Vizualizari
153
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 366
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri