Libero

Know-how de la eBay, Alibaba și Exponea, la evenimentul premium de comerț electronic din București

Thumbnail

Evenimentul premium dedicat exclusiv industriei e-commerce, TeCOMM, se desfășoară la București între 7 și 8 martie, sub tematica Haute couture your eCommerce business!  și va reuni peste 300 proprietari ai magazinelor online, profesioniști în eCommerce, influenceri și jucători importanți din industrie.

„În România, se poate sesiza faptul că ponderea persoanelor cu vârstă cuprinsă între 16 și 74 ani care au apelat la serviciile magazinelor online pentru a comanda și/sau cumpăra produse a crescut în mod constant în ultimii ani, ajungând la 35% în anul 2017, în comparație cu anul anterior, când a reprezentat doar 33,6%. Din totalul acestor persoane care au preferat comerțul online, 42,9% au efectuat achiziții în ultimele 3 luni”, informează INS.

Managerul General  eBay pe 120 de pieţe  prezent la București

Ilya Kretov, General Manager al eBay pentru Rusia și țările emergente din Europa  declara pentru o publicație națională faptul că România se află printre principalele pieţe în care compania cu origini americane, care intermediază vânzări anuale de 84 de miliarde de dolari, şi-a propus să îşi crească prezenţa. „Sunt toate ţări relativ noi, slab penetrate pentru eBay şi cu potenţial mare în majoritatea ţărilor; ne-am propus să aducem mai mulţi clienţi astfel. În mod cert avem o listă scurtă şi lungă de ţări, este imposibil să faci managementul tuturor, iar România este cu siguranţă una dintre ţările care se află pe lista noastră de priorităţi din punct de vedere al dezvoltării businessului.”

Ilya Kretov prezintă la București în cadrul evenimentului, cum să vinzi cu success pe eBay și pe piața internațională. Anterior, Kretov a ocupat funcția de Manager General Adjunct, Marketing, Rusia și Europa Emergetă. S-a alăturat eBay în 2013 în calitate de Director de Marketing al companiei. Înainte de aceasta, Ilya a activat în companii precum Google și Mars. Are mai mult de 10 ani experiență în marketing și în dezvoltarea brandurilor pentru importante companii occidentale.

Vizibilitate digitală și insight-uri de la Alibaba la TeCOMM

Alături de Ilya,  Adriana Lyon-Shaw, care a activat ca Marketer la Alibaba.com va fi prezentă în 7 – 8  martie la TeCOMM București. Adriana are o experiență de peste 15 ani în marketing - atât online, cât și offline, în diferite industrii, cu o inclinație pentru partea digitală. Ea le va oferi proprietarilor de magazine online sfaturi și trucuri de promovare în mediul digital - tot ce trebuie să știe despre vizibilitatea digitală.

Pe scena TeCOMM urcă alături de speakerii mai sus amintiți, Jakub Minks, Director Regional Central & Eastern Europe în cadrul Exponea și va împărtăși publicului din experiența sa în marketing digital. Serviciile de vânzări și suport Exponea acoperă un număr de peste 11 țări care fac parte din Comunitatea Economică Europeană. Jakub are experiență vastă acumulată și în cadrul companiei McKinsey&Co, unde a ajutat companiile de telecom și vânzări să se dezvolte omnichannel.

TeCOMM este evenimentul de referință în industria de comerț electronic, iar liderii din industrie: Flavia Anghel (Redactor șef, Brandingmag), Cătălin Matei (CEO, Increase Media Agency), Bogdan Costea (Founder & IT Trainer) sau Attila Birtha (Fondator, Proclick) vor oferi insight-uri prețioase care vor viza creșterea vânzărilor în eCommerce sau îmbunătățirea content marketing-ului.

Evenimentul, aflat la cea de-a XI-a ediție la nivel național are loc la Radisson Blu***** Hotel din București. Pe parcursul celor două zile, TeCOMM powered by Retargeting, cuprinde sesiuni de prezentări, workshopuri, dezbateri și zona expozițională pentru interacțiunea cu potențialii clienți. Scopul conferinței este acela de a educa, inspira și găsi noi soluții pentru provocările domeniului. Înscrierile pentru TeCOMM eCommerce Conference&Expo se realizează pe site-ul oficial bucharest.tecomm.ro, evenimentul fiind organizat de Libero Events, agenția de evenimente, PR, B2B și B2C.

Parallax

Vizualizari
35
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 392
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri