George Ginghina

Instagram testează un nou feature ce facilitează descoperirea de conținut

Thumbnail

Instagram testează, în această perioada, un nou feature care va facilita descoperirea de conținut prin evidențierea anumitor postări de pe alte conturi similare cu cele urmărite de utilizator. Tool-ul va fi complementar notificării „All caught up” lansată luna trecută.

Notificarea „All caught up” apare în contextul în care un utilizator a vizualizat deja toate postările apărute în feed de la ultimul sau log în.

Cum funcționează „Recommended for you”?

 „După ce ai văzut toate postările celor pe care îi urmărești, îți vor apărea câteva postări recomandate, la sfârșitul feed-ului. Când vei observă mesajul „Recommended for you” vei putea vizualiza postări anterioare sau poți face scroll în continuare pentru recomandări. Dacă ești interesat să vezi mai multe postări de pe conturile ce îți apar la postări recomandate, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul albastru pentru a le urmări” au declarat cei de la Instagram.

În momentul de față, această opțiune nu este disponibilă decât pentru anumiți utilizatori, dar este de așteptat ca într-o lună de la momentul redactării acestui articol să devina activă la nivel global.

Este acest nou feature într-adevar util?

Instagram se folosește de această oportunitate pentru a aduce în atenția utilizatorilor o selecție de conținut care ar apărea, în mod normal, în tab-ul intitulat „Explore”.

Părerea mea personală este că acest feature va avea un impact pozitiv atât asupra utilizatorilor, a brand-urilor ce sunt prezente pe Instagram, cât și a aplicației în sine.

De ce?

  1. Utilizatorii vor avea acces la conținut mai mult și mai diversificat;
  2. Conținutul publicat de brand-uri va ajunge mai ușor în atenția utilizatorilor ceea ce ar reprezenta o creștere la nivel de reach organic;
  3. Timpul petrecut în aplicație probabil va crește;

Mai multe informații și știri despre social media poți citi și pe blog.

Parallax

Vizualizari
85
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.39
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 3.08

publishing: 1.56

expertise: 0

rating: 1.39

Social Media
Pe parcursul ultimilor 10 ani m-am ocupat cu realizarea de continut si grafica pentru social media, campanii de Facebook Ads, web development si altele.
Articole publicate : 1
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri