A.M.

INFOGRAFIC De ce sa investesti in prezenta pe Instagram. Cum ajută la marketing online

Imagine principala
INFOGRAFIC De ce sa investesti in prezenta pe Instagram

Instagram este cea mai mare oportunitate de promovare a anului 2016, spun reprezentantii agentiei ameircane de publicitate MDG Advertising, cu atat mai mult cu cat este reteaua sociala cu cea mai solida crestere in ultimii ani.


Cu peste 400 milioane de utilizatori la nivel global, reteaua numara aproape 350.000 doar in Romania, dintre care aproximativ 215.000 activi doar in septembrie, luna in care au publicat peste 1,62 milioane imagini.


Potrivit studiilor MDG, peste 50% dintre utilizatori au sub 29 ani, adica publicul cel mai interesat de noi achizitii. La nivel international, sunt publicate peste 80 milioane de imagini in fiecare zi si sunt acordate peste 2,5 miliarde like-uri. Doar in luna septembrie, romanii au dat 77 milioane like-uri doar imaginilor, fara a socoti clipurile video, şi au lasat peste doua milioane de comentarii.


Utilizatorii Instagram sunt extrem de activi. 49% dintre ei folosesc reteaua in fiecare zi, iar 73% intra cel putin saptamanal. Numarul interactiunilor cu conturile companiilor, pentru care cele din urma nu trebuie sa plateasca nimic, este de 58 de ori mai mare decat in cazul Facebook si de 120 de ori mai mare decat in cazul Twitter.


Instagram


Sursa: SocialMediaToday.

Parallax

Vizualizari
27
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri