Luminita Pirvu

Google lansează și în România serviciile Zboruri și Destinații

Thumbnail

Serviciile Flights și Destinations de la Google sunt disponibile acum și în variante adaptate publicului din România. Serviciile au interfață în limba română, informații despre prețuri în lei și mai multe date specifice României.

Google Destinații este un serviciu care te ajută să îți planifici vacanța direct de pe telefon. Pentru aceasta trebuie să cauți pe Google după o țară, oraș sau continent, alături de cuvintele „călătorie” sau „destinație”

Rezultatul va fi o colecție de opțiuni și variante pentru locul respectiv, inclusiv zboruri și hoteluri. Căutarea se poate face și plecând de la un interes specific - de exemplu schi plaje sau scufundări. Rezultatul căutării vor fi locuri care se potrivesc interesului menționat.

Secțiunea „Ghid de călătorie” va cuprinde informații despre cum este vremea în locul respectiv în diferite perioade ale anului sau când este vârful sezonului turistic.

Secțiunea „Organizați o călătorie cu Google” oferă informații despre tarifele hotelurilor și zborurilor, inclusiv variația lor pentru următoarele șase luni. Căutarea poate fi personalizată pe baza preferințelor privind hotelurile și numărul de stele sau opțiunea de zboruri directe sau nu.

Mai mult, noua funcție va arăta cele mai frecvent folosite itinerarii pentru destinația aleasă, pe baza opțiunilor altor vizitatori.

Cu serviciul Zboruri se afișează la început opțiuni de zboruri pe care le consideră potrivite, din punct de vedere al costului și comoditatea.  

De exemplu pentru ruta de zbor între București și Roma, Google Flights afișează și sfaturi, precum date alternative pentru zbor sau opțiuni diferite de aeroporturi, care pot reduce costul călătoriei.

Un alt sfat util poate fi legat de o atenționare privind perioade în care este de așteptat ca prețurile zborului să crească sau să scadă. Acest lucru poate ajuta pentru rezervări la momentul potrivit din punct de vedere al costului.    

 

Parallax

Vizualizari
1287
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri