Adi Iacob

Google: 4 noi modalități de a-ți conecta afacerea cu clienții

Thumbnail

Anul trecut, Google a introdus cinci noi modalități de a construi o prezență online captivantă, care arată clienților ce înseamnă afacerea în sine.

O prezență online puternică este o componentă esențială a strategiei de marketing, indiferent de mărimea afacerii sau de industria de care aparține.

Creează un site gratuit în câteva minute

Potrivit cercetărilor interne Google, afacerile cu un site propriu înregistrează cu 25-35% mai multe clickuri. Construirea site-ului firmei nu trebuie să fie complicată sau consumatoare de timp. Aveți posibilitatea să creați un site simplu pentru afacere în mai puțin de 10 minute cu website builder-ul Google

Afișați informații despre evenimente, promoții și multe altele pe Google

Acum este ușor să distribuiți postările care apar când oamenii vă găsesc afacerea în căutările Google și în Google Maps. Potrivit unui studiu realizat de Ipsos, 50% dintre oameni caută promoții sau reduceri online, deci este important să distribui oferte, evenimente viitoare, cele mai recente știri și mai multe astfel de informații cu potențialii clienți chiar când vă găsesc afacerea în mediul online.

Conectează-te cu clienții tăi și răspunde direct la întrebările lor

Ca proprietar al afacerii, ai cele mai fiabile răspunsuri la întrebările clienților tăi. Cu Questions and Answers, este ușor să adaugi răspunsuri la întrebările frecvente care pot fi găsite ușor de potențialii clienți.

Menține actualizate infomațiile despre afacere

Oamenii au încredere în afacerile cu informații actuale și relevante online. Potrivit cercetării interne Google, înregistrările Google complete obțin de șapte ori mai multe clickuri. 

Menține actualizate infomațiile despre afacere cu business dashboard. Pur și simplu tastează numele companiei în căutarea Google și poți completa înregistrarea, partaja fotografii și postări legate de afacere, poți răspunde la recenzii și vedea câte vizualizări primești.

 

Sursa: Google Blog

Parallax

Vizualizari
1395
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri