Luminita Pirvu

Google se asociază cu Wal-Mart pentru vânzarile online prin comandă vocală

Thumbnail

Google împreună cu Wal-Mart Stores intră din septembrie pe piaţa cumpărăturilor online prin comandă vocală, a anuntat miercuri directorul pentru comerţ online al retailerului american, Marc Lore, într-o postare pe blog.

"Astăzi anunțăm un parteneriat interesant cu Google. Începând cu sfârșitul lunii septembrie, vom colabora cu Google pentru a oferi sute de mii de articole pentru prin platforma Google Assistant - cel mai mare număr de articole oferite în prezent de un distribuitor prin intermediul platformei", scrie acesta pe blogul Wal Mart.

Anunțul făcut de cei de la Wal Mart vine în contextul în care retailerul vrea să îşi relanseze vânzările iar în ultima perioadă a folosit o strategie de extindere agresivă, oferind discount-uri clienților care cumpără online şi îşi ridică marfa din magazine, potrivit agenției news.ro care citează agenția Reuters.

De asemenea, Wal Mart este în competiție cu Amazon care este în prezent lider pe piață in ceea ce priveste efectuare cumparaturilor online prin serviciu vocal. Acesta folosește serviciul vocal Alexa controlând 72,2% din piaţă în 2016, potrivit firmei de cercetare eMarketer, citată de agenția Reuters.

De asemenea,Amazon deține prima poziție în ceea ce priveste vânzările online, în faţa Wal-Mart şi altor retaileri tradiţionali.

 

Parallax

Vizualizari
487
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri