Claudiu Zamfir

Câți bani se câștigă din conținut pe internet, în lume - studiu Google

Thumbnail

Veniturile din conținut video digital se așteaptă să crească de la 64 miliarde de dolari la 119 miliarde de dolari în perioada 2017 - 2022, potrivit unui studiu recent citat de compania Google.

Alte cifre despre afacerile de conținut online:

  • 14,8 milioane de creatori independenți din SUA au câștigat aproape 6 miliarde de dolari din postarea creațiilor lor online în 2016.
  • Astăzi, milioane de canale de YouTube din peste 90 de țări câștigă venituri din videoclipurile lor încărcate pe platforma video.
  • Suma veniturilor pe care YouTube le aduce creatorilor a continuat să crească. Numărul de canale YouTube care câștigă peste 100.000 de dolari pe an a crescut cu 40% în perioada octombrie 2017-septembrie 2018 comparativ cu anul precedent. Numărul de canale care au câștigat mai mult de 10.000 de dolari pe an a crescut cu mai mult de 35%.
  • Peste 2,5 milioane de editori web - cum sunt blogerii saucei de la site-urile de știri - folosesc Google AdSense pentru a face bani din conținutul lor pe internet, acesta fiind principalul produs publicitar Google folosit de editorii online.

Google by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
1891
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri