Denisa Crăciun

FOTO: Adidas a lansat o colecție NFT de haine

colectie NFT de la adidas

Adidas a dezvăluit, miercuri, „Virtual Gear”, o colecție limitată de articole vestimentare NFT formată din 16 hanorace și jachete.

Colecția de articole vestimentare dezvăluită de adidas Originals este prima din categoria NFT a brandului, potrivit unui anunț făcut de companie pe blogul său.

Jachete - adidas - 2022

„Dezvăluită în urma unei campanii cu comunitatea adidas Discord și disponibilă în portofelele Phase 2 Capsule NFT”,  „colecția de 16 piese” este importantă „în istoria mărcii – leagă împreună trecutul și viitorul, virtual și fizic, comunități și creatori, cultură și identitate” - se arată în anunț.

Jachete - adidas - 2022

Colecția de haine NFT a fost concepută pentru a fi purtată de avatare virtuale și este accesibilă printr-un instrument de îmbrăcăminte PFP. 

 

Jachete - adidas - 2022

Adidas a vrut ca noua sa colecție de haine NFT să includă și trei articole vestimentare în ediție limitată inspirată de parternerii Web3 ai brandului: Bored Ape Yach Club, Gmoney și Punks Comics. 

„Ca brand, adidas a fost întotdeauna despre explorarea creativității și depășirea granițelor pentru a găsi ceea ce este dincolo. Dar Web3 oferă designerilor și colaboratorilor noștri o nouă cale de a intrepretat și imagina modul în care brandul nostru poate fi reprezentat în lumi augmentate și virtuale. Din punct de vedere creativ, suntem extrem de mândri să spunem că această colecție virtuală reprezintă mai mult decât o premieră pentru adidas”, a spus Nic Galway, Senior VP Creative Direction pentru adidas Originals. 

Adidas-jachete-NFT
Jachete - adidas - 2022

Colecția limitată de articole vestimentare a început să fie disponibilă pe 16 noiembrie. 

Sursă foto: Captură ecran adidas

Parallax

Vizualizari
296
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri