Adi Iacob

330 de milioane de oameni au folosit Messenger pentru a contacta o afacere mică pentru prima dată în 2017

Thumbnail

Clienții de astăzi se așteaptă ca afacerile să fie accesibile online și vor să interacționeze cu acestea în moduri cât mai eficiente.

Facebook Messenger, serviciul popular de mesagerie instant lansat în 2011, atrage din ce în ce mai mulți oameni care se conectează și cer informații firmelor. Potrivit unui studiu comandat de Facebook, peste 330 de milioane de persoane au luat legătura cu o afacere mică pe Messenger, pentru prima dată în 2017.

Messenger permite oamenilor să comunice gratuit cu mărcile și întreprinderile din întreaga lume. Este la fel ca trimiterea de mesaje text, însă pe internet, ceea ce probabil face Messenger-ul atât de popular.

Potrivit studiului Facebook, mai mult de jumătate din populația tuturor grupurilor de vârstă utilizează Messenger ca aplicație preferată pentru mesagerie, iar 58% dintre cei care utilizează serviciul de mesagerie online spun că folosesc aplicația în fiecare zi. 

Deoarece adoptarea mesajelor a crescut semnificativ în ultimii doi ani, aceasta este în prezent cea mai frecvent utilizată formă de comunicare între regiuni. 

Întreprinderile mici utilizează Messenger pentru a se conecta cu comunitatea și clienții lor, pentru a face afaceri personale și a obține rezultate.

Mai mult de jumătate dintre persoanele chestionate (63%) au afirmat că schimbul de mesaje cu întreprinderile mici a luat amploare în ultimii doi ani, iar 67% dintre ei se așteaptă să comunice cu mai multe companii în următorii doi ani.

Dacă mai mulți oameni se îndreaptă spre aplicațiile de mesagerie pentru a comunica cu întreprinderile mici, poate că este timpul să începeți să folosiți Messenger sau platforme similare dacă nu le utilizați deja.

Parallax

Vizualizari
344
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri