Luminita Pirvu

Cum poți face cumpărături contactless cu telefonul 

Thumbnail

O nouă experiență de cumpărături este în trenduri pentru 2018 - smartphone-ul pe post de portofel digital.  BT Pay este primul wallet din România care permite plăți contactless, bazat pe tehnologie inteligentă de plată Visa Token Service şi MasterCard Digital Enablement Service.  

Banca Transilvania va lansa în ianurarie 2018 BT Pay, aplicația de tip wallet care presupune adăugarea în aplicație, în format digital a cardurilor de debit şi de credit pe care un client le are la Banca Transilvania. Aplicația va putea fi descărcată pe smartphone-uri cu sisteme de operare Android şi iOS, din Google Play Store sau App Store. 

Cu ajutorul BT Pay, clienții BT vor putea realiza următoarele: 

  • Plăți în țară şi în străinătate, prin aproprierea smartphone-ului de terminelele contactless ale comercianților, funcționalitate valabilă doar pentru smartphone-urile cu sistem de operare Android, sistemul iOS nepermițând accesul NFC pentru terțe aplicații.
  • Transfer de bani între cardurile proprii şi către alte persoane care au card la BT.  
  • Consultarea detaliilor despre: tranzacțiile realizate cu cardul BT, soldul şi, în cazul cardurilor de credit, sumele lunare de plată şi soldul punctelor de loialitate STAR. 
  • Accesarea campaniilor partenerilor Băncii Transilvania din programul STAR, dedicat celor care au carduri de cumpărături emise de BT, precum şi oferte ale băncii.  

Pe lângă aplicație, BT Pay cuprinde accesoriile de plată lansate până acum de Banca Transilvania: stickerul, ceasul şi brățara contactless.  

Parallax

Vizualizari
1473
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri