Luminita Pirvu

Cum influențează videoclipurile modul în care cumpără consumatorii

Thumbnail

Utilizatorii YouTube doresc să vadă povesti care reflectă experiențele lor zilnice și care abordează probleme importante pentru comunitățile lor, potrivit celor mai recente studii în domeniu. În acest context afacerile online pot să valorifice acest trend oferind publicului conținutul reprezentativ și cuprinzător pe care îl așteaptă.

Potrivit unui studiu Think with Google făcut pe utilizatorii You Tube din ce în ce mai mulți consumatori se îndreaptă către videoclipuri pentru a vedea produsele înainte de a le cumpăra. De fapt, patru din zece utilizatori YouTube din America privesc filmulețe pentru a afla mai multe despre un element înainte de a-l cumpăra.

De asemenea, studiul a interogat utilizatorii YouTube privind  beneficiile pe care le aduc videoclipurile în raport cu alte tipuri de informații despre produse, cum ar fi recenziile site-urilor și postările din blog. Răspunsul este clar: ei doresc să poată vedea produsele în acțiune. 

Astfel vizionarea videoclipurilor "cumperi cu mine" pe YouTube - care oferă utilizatorilor  cumpărături de la branduri ca Target și Homegoods și care, în esență, le permite spectatorilor să eticheteze produsele de-a lungul evaluării acestora - a crescut cu 1,000% în ultimii doi ani.

În America, când vine vorba despre cumpărăturile online, comercianții cu amănuntul utilizează video nu doar pentru a prezenta produse ci și pentru a răspunde la întrebările consumatorilor astfel încât să transforme utilizatorii din online în cumpărători.

Sursa thinkwithgoogle.com  emarketer.com
 

Parallax

Vizualizari
354
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri