Denisa Crăciun

Tinere din România, selectate într-un program european de dezvoltare antreprenorială

antreprenoare

Tinere din România, Ungaria și Croația vor participa la un program european de dezvoltare antreprenorială.

105 tinere din România, Ungaria și Croația au fost selectate la Capsule, un program european Erasmus+, care durează 18 luni.

35 de participante din fiecare țară vor la programul care oferă training, sesiuni de mentorat și coaching, dezvoltare de competențe antreprenoriale.

Fiecare țară a ales participantele în ediția locală a programului. Astfel, proiectele propuse de tinerele din România variază de la deschiderea de spații creative care încurajează arta și dansul, de restaurante vegane și cofetării artizanale, studiouri de yoga, fotografie sau design de interior, la dezvoltarea unor soluții online inovatoare, precum platforme dedicate sănătății care integrează tehnologii de inteligență artificială sau platforme ce curatoriază informații din domeniul nutriției, sănătății mintale și medicinei cu scopul de a reduce dezinformarea online.

Programul se desfășoară în intervalul septembrie 2023 – februarie 2025 și se axează pe: educație (parcurgerea de cursuri online pentru deprinderea abilităților antreprenoriale, de leadership și digitale), mentorat și coaching, comunitate (sprijin constant primit în cadrul unei comunități internaționale formată din tinere antreprenoare din România, Ungaria și Croația), incubarea afacerii (6 sesiuni de incubare fizice și online), participarea la un bootcamp internațional alături de experți și mentori și componenta de networking (participarea la sesiuni internaționale de mastermind). Programul este organizat de Impact Hub și Career Shift.

 

Parallax

Vizualizari
247
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri