Smile Media

[P] Cum să ai angajați mai sănătoși și fericiți - metoda Fit Brokoli

Fit Brokoli Planuri Alimentare (2)(1).jpg

Istoria recentă, influențată de pandemia Covid-19 și incertitudinea politică sau economică, a pus un focus mai mare pe bunăstarea psiho-emoțională. Oamenii caută alternative pentru a preveni oboseala severă sau suprasolicitarea la locul de muncă și, din fericire, numeroase companii le oferă sprijin.

Drept urmare, se estimează ca valoarea pieței de wellness corporativ la nivel global să crească de la 54,1 miliarde de dolari în 2021, la peste 93 de miliarde de dolari până în 2028, conform datelor furnizate de Statista. Europa este în prezent cea mai mare piață regională de wellness la locul de muncă, urmată de America de Nord. Însă care să fie factorii din spatele acestei motivații?

Fit Brokoli, companie de consiliere nutrițională și dietetică 1-1, aduce în atenție câteva dintre cele mai importante beneficii pe care un serviciu de furnizare de planuri alimentare zilnice le poate oferi:

  • Sfaturi nutriționale online, nelimitate și accesibile;
  • Îndrumări constante pentru menținerea unui stil de viață sănătos în paralel cu o carieră provocatoare;
  • Servicii personalizate, ce oferă sugestii individualizate pentru nevoile tale;
  • Sfaturi de la dieteticieni reali, nu de la terți, ci experți interni ai companiei;
  • Cunoștințe vaste în consilierea cu privire la mesele și comenzile ce pot fi plasate;
  • Echipă experimentată în comunicare internă și sondaje.

Creșterea loialității și productivității

Grija pentru angajați impactează nivelul loialității, crescând angajamentul față de companie. Mai mult decât atât, diverși factori care au capacitatea de a afecta productivitatea pot fi controlați prin programe de wellness. De pildă, conform unui studiu publicat în Population Health Management, persoanele care adoptă o dietă nesănătoasă sunt cu 66% mai puțin productive decât cele care au o dietă echilibrată. De asemenea, oamenii care fac exerciții fizice ocazional sunt cu 50% mai puțin productivi decât cei care fac sport în mod regulat.

Un alt aspect important este faptul că pierderile legate de sănătate reprezintă 77% din pierderile de performanță, ceea ce îi costă pe angajatori de două, până la trei ori mai mult decât cheltuielile anuale de îngrijire a sănătății (conform aceluiași studiu).

 

fit brokoli

 

Wellness-ul angajaților - ești ceea ce mănânci

Pentru mulți, timpul petrecut la serviciu este mai îndelungat decât cel petrecut în propria locuință. Și totuși, angajatorii se așteaptă ca personalul să fie mereu la capacitate maximă, să arate profesionalism și să fie lipsit de emoții negative. Însă realitatea arată că așa ceva este dificil de obținut, iar un regim alimentar haotic îngreunează situația. Pentru ca lucrurile să meargă bine, este nevoie de înțelegere, sprijin permanent și mai ales autoactualizare în carieră, nu doar concepte drăguțe, ci necesități.

Toate considerentele amintite au condus la apariția Fit Brokoli, platforma care oferă consiliere nutrițională 1-1 (telefonică și online prin WhatsApp), punând accent pe monitorizare prin discuțiile zilnice cu dieteticianul. Fit Brokoli are în spate o echipă de peste 20 de specialiști din Turcia, Olanda și România, coordonată de Gizem Şeber (academician și doctor). Conceptul propus de companie ajută pe de o parte să le oferiți angajaților un stil de viață mai bun, iar pe de altă parte ca aceștia să-și îmbunătățească calitatea serviciilor și nivelul productivității din companie.

Rezultate pe termen lung în manieră accesibilă

Fit Brokoli nu este doar un dietetician, ci o sursă zilnică de motivație. Se adresează tuturor persoanelor care sunt interesate de o alimentație echilibrată, de diete potrivite pentru o scădere în greutate optimă sau câștig de kilograme, sau pur și simplu pentru adoptarea unui stil de viață sănătos. Dieteticienii oferă planuri alimentare personalizate, pentru orice tip de dietă, inclusiv dieta vegetariană, diete hiperproteice, dieta ketogenică, post intermitent sau alimentație specifică în sarcină și alăptare.

Este un serviciu personalizat, cu răspunsuri în timp real, ce le oferă utilizatorilor acces complet și nelimitat în timpul programului de lucru, scutindu-i totodată de prezența fizică la cabinetele nutriționiștilor. Prin Fit Brokoli, progresul este verificat constant, grație dieteticienilor care operează zilnic modificările necesare în planul alimentar. În plus, platforma are propria echipă de comunicare și design, care sprijină comunicarea internă a partenerilor săi, aliniindu-se cu identitatea de brand a angajatorului.

De menționat este și faptul că angajații pot consulta Fit Brokoli cu privire la mesele zilnice de la birou. Vor primi sugestii despre cum pot folosi bonurile alimentare în mod sănătos, platforma acoperind meniurile lanțurilor de restaurante și calculele relevante ale caloriilor. Întrucât wellness-ul este inclus în domeniul bugetării și compensării, companiile pot face oferte foarte rentabile cu partenerii, iar Fit Brokoli are multe modele de lucru. De exemplu, colaboratorii pot crea o valoare care schimbă jocul cu o marjă de doar (2-3%) din bugetul alocat mâncării.

Partea cea mai bună? Fiind un serviciu WhatsApp Business, personalul are acces la consiliere nutrițională specializată fără descărcarea sau actualizarea unei aplicații specifice. Companii precum Beko, Pepsi sau Yapı Kredi deja colaborează cu Fit Brokoli, desemnat cel mai bun program de wellness într-un concurs organizat de Pepsi Global în 2022.

Accesează site-ul oficial și obține schimbarea pe care o doreai pentru compania ta! Pentru solicitări, trimite un mesaj la partner@fitbrokoli.com.

Parallax

Vizualizari
58
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 294
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri