Răzvan Tătaru

NFT românesc, lansat de un antreprenor și o artistă pentru Bursa de Valori București

NFT

Un startup românesc, fondat de un antreprenor și o artistă, a lucrat la NFT-uri pentru Bursa de Valori București și Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR).

Startup-ul românesc Upcrafty, format din antreprenorul Andrei David și artista Szilagyi Valentina, a realizat NFT-uri pentru Bursa de Valori București (BVB) și Asociația Română pentru Relația cu Investitorii (ARIR).

NFT-urile marchează 5 ani de la înființarea Asociației ca promotor a celor mai bune practici în comunicarea cu investitorii, potrivit unui comunicat de presă al BVB.

Ilustrația reprezintă două personaje centrale: un robot din viitor (BVB) și un tânăr la început de drum, plin de aspirații pentru un viitor de succes. Scările din fundal ilustrează ascensiunea tânărului în evoluția sa.

„NFT-ul de tip artă digitală creat de BVB și ARIR transpune în mediul digital, folosind tehnologia blockchain, imaginea și sloganul bursei. Mulțumim pe această cale și echipei tinere de designeri care a lucrat la acest NFT dedicat BVB și ne-a ajutat să ajungem astfel, și la publicul interesat de tehnologiile de ultimă generație”, a declarat Adrian Tănase, Director General Bursa de Valori București.

Upcrafty este o firmă românească nouă, prezentă pe piață de 8 luni și este fondată de către antreprenorul Andrei David și artista Szilagyi Valentina. Startup-ul se axează pe două domenii de activitate: design și dezvoltare web și ilustrații și animații sub marca Upcrafty Visual Arts.

Parallax

Vizualizari
690
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri