Claudiu Zamfir

O firmă românească de procesare laser a făcut 100 de sobe, daruri de Crăciun pentru ucraineni

sobe megatitan

O firmă românească specializată în procesare cu laser a anunțat joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a realizat 100 de sobe pe care le va transporta în Ucraina, ca donație pentru familiile care suferă din cauza avariilor grave produse de Rusia în rețeaua energetică ucraineană.

„Sub sloganul Fapte bune, împreună!, compania românească Megatitan devin Moș Crăciun pentru familiile greu încercate de evenimentele acestui an, în Ucraina. Megatitan, care este cel mai mare procesator cu laser, având cea mai mare capacitare de debitare cu laser din Sud-Estul Europei, a realizat 100 de sobe  pe care le transportă în Ucraina pentru a le dona mai multor familii încercate de război, astfel încât să treacă iarna cu bine” - a precizat firma.

Megatitan este o companie fondată pe 11 septembrie 2001, în Beclean, județul Bistrița-Năsăud, și este deținută de omul de afaceri Ioan Daniel Bălan.

„Mulțumim tuturor partenerilor și colaboratorilor noștri care au făcut posibil acest lucru și să știți că vom continua! Le sunt foarte recunoscător colegilor mei, pentru că au lucrat la ele (la sobe-n.r.) în timpul lor liber și s-au implicat în realizarea lor. Niciunul dintre noi nu poate opri frigul dar fiecare poate oferi o soluție ca un copil să poată primi o mâncare caldă sau să doarmă într-o tindă încălzită... Așa că cei care doresc să ni se alăture mai departe în această acțiune pot să comande câte o sobă de la Megatitan. Acestea pot fi utilizate cu lemne, iar cei interesați să contribuie pot alege una dintre cele două variante: o sobă de dimensiuni mai mici care costă 75 de euro bucata sau una de dimensiuni mai mari, care costă 100 de euro/bucata, iar noi vom asigura livrarea în Ucraina. Informațiile de contact și mai multe detalii puteți găsi pe pagina de Facebook Megatitan”, a spus proprietarul Megatitan.

Firma românească oferă servicii de debitare cu laser, îndoire, sudură, vopsire a tablelor. Acestora se adaugă producția de subansamble și produse finite metalice destinate atât industriei constructoare de mașini, chimice, energetice, retail, cât și pentru producția de mobilier pentru birouri și magazine sau a echipărilor urbane, stradale, parcuri, grădini și locuri de joacă.

Ca piață de desfacere, firma activează în țară și în Europa și are relații comerciale dezvoltate în Europa, Asia și America de Sud, pentru importuri și comenzi.

Parallax

Vizualizari
1553
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri