Denisa Crăciun

Conferință de afaceri la Poiana Brașov. Peste 300 de antreprenori, la Business Brains 2023

conferinta afaceri

Peste 300 de antreprenori din SUA și Europa, inclusiv România și Republica Moldova, participă la o conferință ce va avea loc la Poiana Brașov pentru a discuta despre cum să se adapteze la schimbările din mediul de afaceri și la provocările actuale din antreprenoriat, potrivit unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro. 

Conferința Business Brains va avea loc pe 26 octombrie 2023. La eveniment vor participa investitori, antreprenori și top manageri, viitori fondatori de startup-uri și tineri interesați de business, care vor avea ocazia să facă schimb de experiență.

În plus, în cadrul sesiunii de networking din cadrul conferinței, participanții vor putea interacționa cu potențiali investitori, cu antreprenori experimentați și diplomați.

La conferința din 2023 va fi prezentări și discuții despre cele mai recente schimbări din lumea afacerilor, precum și sfaturi practice despre cum pot fi combătute.

Agenda ediției din acest an include paneluri de discuții și prezentări ale unor experți de top din industriile lor, directori executivi și investitori cu afaceri de succes pe piețele din România, Republica Moldova și alte țări.

Pe agendă figurează speakeri ca Razvan Cazanescu, Alina Andriuta, Felix Patrascanu, Adrian Dragomir, Bogdan Micu, Matei Dumitrescu, Radu Savopol.  Lista speakerilor se va actualiza constant, pe site-ul oficial al conferinței.

Accesul la conferința se va face în limita locurilor disponibile, pe baza de bilet, disponibile pe www.businessbrains.ro.  

Parallax

Vizualizari
477
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri