Smile Media

Businessurile din industria de evenimente: De la creație la servicii complexe pentru momentul perfect

Trupa Hitlist

Industria evenimentelor din România este în prezent un domeniu înfloritor, în care atât afacerile mici, cât și cele mari se concentrează pe crearea și furnizarea de servicii premium atât pentru petreceri private, cât și pentru evenimente de tip corporate sau ocazii speciale. Fiecare furnizor ales are un rol foarte important în transformarea evenimentului și în direcționarea acestuia. De la un eveniment obișnuit, tradițional sau clasic, până la adevărate experiențe de neuitat.

În continuarea acestui articol, vom prezenta câteva afaceri cheie care au un rol foarte important în procesul nunții. Aceste afaceri includ: entertainment/trupe de eveniment, săli/locuri/ restaurante, designeri florali/floristică și servicii de fotografie și videografie.

Trupa de nuntă aleasă de miri reprezintă punctul central pentru partea a doua a nunții, respectiv petrecerea. De la primul set al trupei până la ultimul, aceștia trebuie să se asigure că oferă un show extraordinar, adaptat publicului prezent la eveniment, să aibă suficientă energie pentru a umple o sală întreagă și să poată doza această energie astfel încât să captiveze publicul și să-l țină prezent. Pare un lucru mare și o promisiune importantă, dar este perfect adevărat. O trupă de nuntă specializată și orientată către rezultate și clienți trebuie să știe să facă aceste lucruri.

Un mic exemplu este trupa de cover-uri de nuntă HITLIST, care are toate aceste ingrediente și aduce un plus de energie și entuziasm pentru fiecare eveniment. Aceștia oferă voci superbe, o atmosferă extraordinară, un playlist adaptabil, melodii cunoscute de toată lumea, momente de saxofon, percuție pe durata evenimentului. Cu alte cuvinte, acești 4 artiști creează un show de excepție la fiecare eveniment. Pentru că nunțile nu sunt despre concerte și aplauze, ci despre bucuria de a sărbători evenimentul alături de invitați și public.

Bineînțeles, o trupă de nuntă foarte bună nu va fi niciodată ieftină, iar clienții investesc în spectacol și nivelul de entertainment prezent.

Locația evenimentului. În ultimii ani, am observat o evoluție extraordinară în această direcție, cu o orientare către dorințele mirilor și o adaptabilitate remarcabilă în această categorie. Dacă în anii trecuți eram obișnuiți să participăm la evenimente organizate în săli de bal, acum participăm la evenimente private în locații spectaculoase. 

Castele transformate în locații pentru evenimente, locații private care permit accesul pentru organizarea nunții, locații în aer liber special dedicate nunților, grajduri de nuntă așa cum le vedeam în filme, creații arhitecturale și vizuale pentru evenimente etc. Evenimente organizate pe malul lacului, pe litoral sau chiar în vârful muntelui. 

Toate acestea s-au întâlnit într-o singură direcție: aducerea clienților mai aproape de ceea ce și-au visat pentru nunta lor. Nu mai există limite în această privință, decât cele de ordin financiar. Anumite locații impun un număr fix de meniuri și au un tarif ridicat, astfel încât să-și clasifice clienții. În timp ce la segmentul entertainment bugetele pot fi similare atât pentru nunțile de clasă medie, cât și pentru nunțile declasa superioară, în cazul locațiilor, prețurile pot varia foarte mult în funcție de exclusivitatea și prestigiul acestora.

Designerii florali și decorul evenimentului joacă, de asemenea, un rol esențial în crearea atmosferei și a ambianței dorite pentru nunta perfectă. Aceștia sunt responsabili de crearea aranjamentelor florale, a buchetului miresei, a decorului pentru ceremonie și petrecere, precum și de alte elemente vizuale care să completeze tema evenimentului. 

Designerii florali talentați pot transforma un spațiu obișnuit într-un decor magic, folosind flori, plante, elemente decorative și iluminat adecvat. Fie că este vorba de un stil clasic, rustic, modern sau extravagant, designerii florali pot aduce o notă distinctivă și personalizată evenimentului.

Serviciile de fotografie și videografie sunt esențiale pentru a captura momentele speciale ale nunții și pentru a crea amintiri de neuitat. Fotografii și videografii profesioniști folosesc abilitățile lor artistice și tehnice pentru a surprinde emoțiile, detaliile și frumusețea evenimentului. Aceștia lucrează în strânsă colaborare cu mirii pentru a înțelege dorințele și așteptările lor și pentru a crea produse finale care să le ofere o experiență autentică și satisfacție deplină. De la fotografierea ceremoniei și sesiunile foto de cuplu, până la capturarea momentelor cheie ale petrecerii, serviciile de fotografie și videografie sunt o investiție importantă pentru miri.

Acestea sunt doar câteva exemple de afaceri cheie din industria evenimentelor care contribuie la realizarea unui eveniment de succes. Există, desigur, și multe alte servicii și profesioniști implicați, cum ar fi organizatori de evenimente, catering, servicii de închiriere echipamente, planificatori de nunți și multe altele. Toate aceste afaceri lucrează împreună pentru a oferi experiențe unice și memorabile, adaptate nevoilor și preferințelor clienților lor.

În concluzie, industria evenimentelor din România este în plină expansiune, iar afacerile din acest domeniu se străduiesc să ofere servicii de cea mai înaltă calitate pentru a crea momente perfecte. Cu o varietate de servicii și profesioniști specializați în diferite aspecte ale evenimentelor, mirii au o gamă largă de opțiuni și posibilități de personalizare pentru nunțile lor. Indiferent de tipul de eveniment sau de bugetul disponibil, există întotdeauna opțiuni și soluții pentru a realiza o nuntă de vis.

Articol susținut de Trupa Hitlist

Parallax

Vizualizari
103
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.438
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.09

rating: 1.438

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 286
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri