Răzvan Tătaru

Antreprenorii români pot învăța despre inteligență artificială, printr-un nou proiect lansat de fondatorul Termene.ro

Inteligență artificială în afaceri

Adrian Dragomir, fondatorul platformei Termene.ro, lansează un proiect românesc dedicat inteligenței artificiale în mediul de afaceri, StartAI.ro, care va cuprinde cursuri fizice și acces la un fond de investiții private equity.

Proiectul oferă soluții din domenii diverse de afaceri, inclusiv marketing, vânzări, management, producție, IT, resurse umane, juridic, financiar, formare angajați, analitice, cercetare și dezvoltare, și instrumente AI generale, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Platforma StartAI.ro va cuprinde aplicații bazate pe IA, cum ar fi o aplicație bazată pe ChatGPT-4, una de corectare a textelor din punct de vedere gramatical, o aplicație care poate citi texte și una care poate transcrie audio/video în text, care poate rezuma principalele idei și poate crea conținut pentru rețelele sociale.

StartAI.ro va cuprinde și un program mastermind de 12 sesiuni fizice timp de un an, „AI Integration”, care oferă acces la resurse, studii de caz și instrumente specifice. Proiectul vizează 3-5 implementări ale inteligenței artificiale până la finalul anului și câte un produs minim viabil în fiecare dintre cele 10 companii din grupa mastermind.

De asemenea, platforma oferă și accesul la un fond de investiții „private equity” pentru finanțarea inițiativelor IA.

„StartAI.ro este prima platformă românească dedicată inteligenței artificiale care își propune să traducă tehnologia AI pe înțelesul antreprenorilor, dar și al angajaților. Ne propunem ca această platformă să servească drept un catalizator pentru integrarea AI, pentru educarea mediului de business și nu numai. Obiectivul nostru este de a sprijini afacerile, dar și angajații și persoanele pasionate de tehnologie să adopte tehnologiile AI și să deblocheze întregul lor potențial. Prin furnizarea unui ecosistem cuprinzător de resurse, ne propunem să stimulăm inovația, să susținem creșterea economică și să poziționăm companiile românești în revoluția AI", a declarat Adrian Dragomir, fondatorul StartAI.ro.

Prin seminarii online, workshop-uri și cursuri complete, antreprenorii, managerii și angajații pot dobândi o înțelegere profundă a conceptelor de inteligență artificială, a tehnologiilor și a strategiilor practice de implementare, arată comunicatul.

Parallax

Vizualizari
307
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri