Denisa Crăciun

Accelerator lansat de Google pentru startup-uri europene de combatere a schimbărilor climatice

Thumbnail

Startup-urile europene de tehnologii pentru combaterea schimbărilor climatice se pot înscrie la acceleratorul Google for Startups: Climate Change

Google a anunțat că lansează luna aceasta, în decembrie, programul Google for Startups Accelerator: Climate Change în Europa și America de Nord, pentru startup-urile la început de drum, care vor primi sprijin și mentorat pentru proiectele lor. 

Programul gratuit pentru startup-uri care folosesc tehnologia cloud sau inteligența artificială pentru a combate schimbările climatice durează 10 săptămâni și se desfășoară în format hibrid. Google for Startups Accelerator: Climate Change va începe în martie 2023.

Înscrierile se fac AICI, până pe 20 ianuarie 2023.

Vor fi selectate pentru această cohortă 15 startup-uri din Europa și Israel și 10-12 startup-uri din America de Nord. 

Totodată, pe lângă mentorat și asistență tehnică pentru proiectele lor, startup-urile vor participa la ateliere de lucru despre cum să își proiecteze produsele și să își crească afacerile. 

La sfârșitul programului, startup-urile selectate își vor prezenta ideile la Demo Day în fața mentorilor și investitorilor. Totodată, ele vor primi asistență prin programul Google for Startups Accelerator Alumni. 

Parallax

Vizualizari
188
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri