Claudiu Zamfir

Certificatele CSU - firmele pot cere informații la telefon

Thumbnail

Firmele pot cere informații la 2 numere de call center despre certificatele pentru situație de urgență (CSU), utile la amânarea plății chiriei, ratelor bancare, a unor facturi la utilități, ca urmare a situației coronavirus COVID-19, a anunțat, miercuri, Ministerul Economiei.

La nivelul Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri am instituit un call-center pentru cei care au în continuare întrebări referitoare la Certificatele de Situații de Urgență.

Numerele de telefon sunt: 0751513210 și 0751216870

„Vă rugăm ca înainte să apelați aceste numere de telefon să consultați și pagina de internet a Ministerului Economiei: www.economie.gov.ro și www.imm.gov.ro – secțiunea dedicată Mediului de Afaceri, precum și pagina oficială de Facebook a Ministerului: https://www.facebook.com/Economie.gov.ro/, acolo unde sunt publicate informații utile referitoare la Certificatele de Situații de Urgență”, spune Ministerul Economiei.

IMPORTANT: Certificatele de situație de urgență NU MAI SUNT NECESARE pentru obținerea șomajului tehnic, așa cum StartupCafe.ro a anunțat încă de săptămâna trecută.

Potrivit legislației în vigoare, certificatele CSU albastre și galbene vor putea fi obținute printr-o procedură online care se va derula pe site-ul prevenire.gov.ro. Miercuri, la ora transmitere acestei știri sistemul nu era încă operaționalizat pe acel site.

„CSU – În curând aici veți putea solicita eliberarea Certificatelor de Situație de Urgență! ” - era mesajul postat acolo.

Site-ul figurează ca neavând certificat de securitate SSL (https).

 

Parallax

Vizualizari
998
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri