Denisa Crăciun

LG lansează propria platformă de NFT: LG Art Lab

Thumbnail

LG a lansat propria sa platformă de NFT (jetoane nefungibile), LG Art Lab, disponibilă în SUA pe televizoarele companiei, care au versiunea webOS 5.0 sau o versiune ulterioară instalată. 

Noua platformă lansată de LG Electronics permite utilizatorilor să cumpere și să vândă „artă digitală”, a transmis compania tech, luni, într-un comunicat de presă.

Platforma de NFT va putea fi accesibilă pe televizoarele LG, direct din Home Screen, a menționat LG.

Platforma de vizualizare și tranzacționare a NFT-urilor include funcția LG Art Lab Drops, cu profilul artiștilor și care previzualizează noile lucrări care vor fi lansate pe platformă.

Totodată, funcția Live Drops, o numărătoare inversă în timp real, îi ajută pe utilizatori să nu rateze ocazia de a achiziționa NFT-urile nou lansate.

Noua platformă a LG, bazată pe rețeaua Hedera, dispune de coduri QR pe ​​ecran care le permit utilizatorilor să finalizeze rapid tranzacțiile prin Wallypto, portofelul crypto pentru telefoane smart lansat de companie.

„Odată achiziționat, un NFT poate fi tranzacționat pe LG Art Lab Marketplace, unde utilizatorii pot vizualiza cu istoricul tranzacțiilor, în timp ce în secțiunea „Colecția mea” pot admira toate operele de artă deținute” – a transmis LG.

LG Art Lab expune prima operă de artă digitală a sculptorului Barry X Ball, care își face debutul în lumea NFT cu o serie de lucrări care fac parte din seria ”Metal”.

Cunoscut pentru reinterpretarea sculpturilor clasice și moderniste, sculptorul folosește tehnologii precum scanare și imprimare 3D și tehnici tradiționale.

Prima dintre aceste lucrări NFT, care surprinde toate texturile, detaliile și materialele – inclusiv metale și pietre prețioase – folosite în sculpturile artistului, va fi disponibilă prin intermediul LG Art Lab Drops în următoarele săptămâni, în SUA.

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
135
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri