Redactia

Lucrezi intr-o agentie de marketing online si vrei sa obtii certificarea Google AdWords? Participa la trainingul Google Partners Academy

Imagine principala
Lucrezi intr-o agentie de marketing online si vrei sa obtii certificarea Google AdWords? Participa la trainingul Google Partners Academy
Certificarea Google AdWords este o acreditare profesionala pe care
Google o ofera specialistilor in marketing digital, care isi
demonstreaza competentele in ceea ce priveste conceptele AdWords de baza
si cele avansate. Prin aceasta certificare vei demonstra ca esti
recunoscut de Google ca specialist in publicitatea online. Trainingul de
certificare este adresat tuturor specialistilor PPC din agentiile de
marketing digital, care doresc sa obtina certificarea Google AdWords.
Acesta va avea loc in Bucuresti in perioada 10 - 11 iunie, iar
participarea este gratuita.


Cum functioneaza
Pentru a te pregati pentru examenul de certificare, este necesar sa creezi un cont in platforma Google Partners si sa consulti cursurile pentru examen. Certificarea se poate obtine o data ce ai promovat examenul Google AdWords Fundamentals si unul dintre examenele Google AdWords Advanced: Search, Video, Display, Mobile.

Sustinerea examenelor este gratuita, iar odata promovate, certificarea Google AdWords se va activa in contul tau Google Partners.

Trainingul offline din 10 - 11 iunie

Google Romania organizeaza periodic traininguri de certificare pentru specialistii din agentiile de marketing. Daca te numeri printre acestia, te poti inscrie la urmatoarea sesiune, care va avea loc in Bucuresti, 10 - 11 iunie, la Hotel Novotel. Mai multe detalii vei gasi pe pagina evenimentului.

Programa trainingului va fi foarte aplicata astfel ca este indicat sa ai minim 6 luni experienta cu programul Google AdWords si sa consulti inainte materialele de pregatire din platforma Google Partners sau sa urmaresti sesiunile online de certificare de aici.
Parallax

Vizualizari
526
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri