Raluca Abrihan

Platforma de recrutare online SmartDreamers obtine a doua runda de finantare si se extinde in Ungaria

Imagine principala
Platforma de recrutare online SmartDreamers obtine a doua runda de finantare si se extinde in Ungaria
Platforma de recrutare online SmartDreamers, fondata de Adrian Cernat, Marius Huza si Mihai Ceusan a obtinut a doua runda de finantare de peste o suta de mii de euro si a cedat in schimb 11% din actionariat. Totodata, startup-ul, care activeaza in prezent in Romania si Polonia, si-a anuntat intentia de a se extinde si pe piata din Ungaria.

In urma cu cateva luni SmartDreamers a reusit sa atraga fonduri prin realizarea unei sindicalizari a trei investitori, Malin-Iulian stefanescu, Radu Atanasiu si Danu Temelie. Cea de a doua runda de investitii a venit din partea aceleiasi sindicalizari si altor trei antreprenori: Mihai Guia, Cristian Lina si Octav Cobzareanu, in schimbul a 11% din actionariat.

”Investitia ne va ajuta nu doar pentru a continua sa promovam SmartDreamers in tarile in care deja activam, România si Polonia, ci va juca un rol important si in dezvoltarea noului nostru produs, inrecruit.io. Concret, odata cu primirea acesteia vom extinde business-ul in piata din Ungaria, cât si in alte piete la nivel international”, mentioneaza CEO-ul Adrian Cernat.

InRecruit este al doilea produs al celor de la SmartDreamers si reprezinta un SaaS (Software as a Service)  dedicat oamenilor de recrutare din intreaga lume, dar in mod special reprezentantilor companiilor mici si mijlocii, spun reprezentantii companiei. Principalele functionalitati ale produsului sunt gestionarea CV-urilor online, adaugarea job-urilor pe mai multe platforme concomitent si personalizarea, crearea sau integrarea paginilor de cariere ale companiilor.

“Sper ca infuzia de capital sa duca la o crestere accelerata a inrecruit.io si la o consolidare a pozitiei SmartDreamers. Cu alte cuvinte, sa fie semnatura noastra pe certificatul de nastere al unui unicorn”, spune investitorul Malin-Iulian stefanescu.

Ce trebuie sa stii daca vrei sa lansezi un magazin online de fashion
Parallax

Vizualizari
53
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri