Denisa Crăciun

Meta extinde în 100 de țări suportul pentru NFT-uri pe Instagram

Thumbnail

CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, a anunțat joi că de acum utilizatori din peste 100 de țări pot să posteze NFT-uri pe Instagram, după ce această posibilitate a fost lansată în luna mai, fiind disponibilă doar în SUA.

De acum, suportul pentru NFT-uri al Instagram va fi disponibil atât pentru utilizatori - persoane fizice, cât și pentru business-uri în peste 100 de țări, care vor putea să distribuie „jetoanele nefungibile” pe rețeaua socială deținută de Meta.

Informația vine de CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, care a confirmat, într-o postare pe Facebook și Instagram, că extinde suportul pentru NFT-uri pe rețeaua socială, publicând, la rândul său, propriul NFT, cu o carte de baseball din copilărie.

Funcția permite utilizatorilor să distribuie NFT-urile, să posteze imagini cu acestea în newsfeed, la Story și să eticheteze un creator sau un colecționar, conform TechCruch. Momentan, nu se pot vinde sau cumpără NFT-uri pe Instagram.

Pentru a posta o colecție digitală pe Instagram, trebuie să vă conectați portofelul digital la rețeaua socială, care acceptă conexiuni cu Rainbow, MetaMask, Trust Wallet, Coinbase Wallet și Dapper Wallet. Din lista blockchain-urilor acceptate fac parte Ethereum, Polygon și Flow.

Confrom Instagram, nu există taxe asociate cu postarea sau partajarea unui NFT pe rețeaua socială.

Parallax

Vizualizari
267
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri