Smile Media

Startup-ul românesc xTrainer care digitalizează industria sportului cu ajutorul Inteligenței Artificiale fost acceptat în NewChip, USA

xTrainer

Doi antreprenori români, parteneri de business dar și de viață, sunt fondatorii xTrainer. O aplicație care vrea să digitalizeze industria sportului.

În România, 50% din cluburile de sport și peste 70% din antrenori încă folosesc pixul și hârtia în gestionarea clienților iar iubitorii de activități sunt nevoiți să folosească mai multe aplicații sau deloc pentru a caută, rezerva, cumpăra abonamente de la antrenori sau cluburi.

Cu xTrainer, toți folosesc o singură aplicație. Antrenorul pentru o expunere mai bună către clienți noi, antrenamente personale sau programe, Clubul pentru managementul intern al sălii și Clientul, care indiferent de activitate, folosește o singură aplicație.

Mihaela Pantir (CTO), Adrian Pantir (CEO), Giurgi Bogdan, Silviu Manzur, Patrick Orsos, Pop Bogdan sunt oamenii din spatele xTrainer și impreuna cu tehnologia AI vor sa creeze un ecosistem prin care să ajute industria sportului, să devină mai profitabilă pentru profesioniști (antrenori și cluburi) dar și mai plăcută pentru oamenii iubitori de activități.

Finaliști ai Cohortei #7 din programul Commons Accel organizat de IdEA, startupul românesc a fost acceptat în programul The Pre-Seed Accelerator Program al unuia din cele mai mari acceleratoare din SUA, NewChip, devenind prima platforma autohtonă din industria sportului ce urmează să ridice o rundă de investiție de peste 1 milion euro.

Ne propunem ca in primul an de la lansarea MVP-ului, să digitalizăm 15% din cluburile de sport din România si cel putin 300 de antrenori care sa foloseasca aplicatia in relatia cu clientii lor iar in următorii 5 ani, vrem ca jumătate din tranzacțile acestei industrii să treacă prin aplicația xTrainer.

Cum poate accesa un club sau antrenor aplicația și cât costă?

Aplicația se poate accesa aici si e gratuită tot anul pentru cei care se înscriu în programul beta. Indiferent că ai o sală de fitness mică sau una de 2000 de clienți, studio de antrenamente sau club de dans, teren de inchiriat sau sală de balet, studio de pilates, yoga sau orice activitate fizică, xTrainer de ajută să faci economie de timp și bani

Ce urmează?

Dupa o investiție de peste 200k euro din fonduri proprii, suntem singura aplicație din România, folosita de profesionisti, capabila sa genereze clienți noi către cluburile de sport sau antrenori, fără costuri suplimentare, doar abonamentul lunar si prin implementarea tehnologiei AI, ne propunem să lansăm in a doua parte a anului 2023, sistemul nostru inovator de abonamente eCredit care va aduce companiilor ce trimit angajații la sală, o reducere a bugetului anual cu minim 30%.

Articol susținut de xTrainer

Parallax

Vizualizari
1492
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.444
Just for testing :

interaction: 0.88

popularity: 0.45

publishing: 2.9

expertise: 0.09

rating: 1.444

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 063
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri