Claudiu Zamfir

Lime își suspendă serviciul de transport cu trotinete în București

Thumbnail

Lime își suspendă temporar serviciul de transport cu trotinete electrice din mai multe țări, printre care și România, ca măsură de prevenție a răspândirii coronavirusului COVID-19, a anunțat startup-ul american de mobilitate urbană.

„Deocamdată, întrerupem serviciul Lime pentru a ajuta oamenii să rămână în siguranță”, a afirmat Lime, într-un comunicat oficial.

Pe lângă România, măsura se va aplica și în Bulgaria, Ungaria, Italia, Spania, SUA și în alte țări.

În schimb, în alte piețe, Lime va continua să activeze, monitorizând situația: Sydney (Australia), Seul (Coreea de Sud), Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite) și altele.

Lime a fost fondat în anul 2017, la Greensboro, statul american Carolina de Nord, de antreprenorii Toby Sun și Brad Bao și s-a extins rapid în toată lumea.  Întâmplarea face ca pe 24 mai 2019, când Lime s-a lansat în România, directorul general al firmei (CEO), Toby Sun, să-și anunțe demisia din funcție. Potrivit TechCrunch.com, el a luat această decizie pentru a se concentra pe cultura organizațională a companiei și pe cercetare și dezvoltare.

Celălalt co-fondator, Brad Bao, care a avut funcții de conducere și la gigantul IT chinez Tencent, va prelua responsabilitățile de CEO al Lime. De asemenea, președinte al consiliului de administrașie al Lime a fost numit Joe Kraus, un fost partener în GV, fondul de investiții al Google.

 

Parallax

Vizualizari
347
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri