Claudiu Zamfir

Ministrul Economiei, responsabil cu ajutoarele IMM, infectat cu coronavirus COVID-19

Thumbnail

Minstrul Economiei, cel care gestionează împărțirea ajutoarelor de stat de 1 miliard de euro pentru microîntreprinderi, firmele mici și mijlocii (IMM), PFA, ONG și cabinete medicale, de recuperare din criza COVID-19, a anunțat, luni, că și el a fost diagnosticat cu această boală.

Virgil Popescu (52) a precizat că nu are „simptome grave”.  

„Astăzi am fost testat pozitiv cu COVID - 19. Am urmat protocolul și sunt încrezător că va fi bine. Sâmbătă am fost testat pentru plecarea în Israel. Testul a fost negativ. Duminică noaptea am avut simptome de gripă. Astăzi am făcut un nou test, care a ieșit pozitiv.  Nu am simptome grave. Cei apropiați sunt în regulă.

Aveți grijă mare de fiecare dintre voi. Masca vă poate proteja. Am respectat regulile, dar acest virus nu iartă. Sunt încrezător că voi trece și peste această perioadă. Că este multă treabă de făcut” - a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Reamintim că până acum au fost ncheiate înscrierile la primele 2 măsuri de sprijin pentru firme și vceilalți beneficiari, granturile de capital de lucru cu buget total de 450 de milioane de euro, în timp ce lansarea Măsurii 3 - granturile de investiții cu buget total de 550 de milioane de euro, este așteptată. 

Săptămîna trecută, ministrul Virgil Popescu, a declarat, pentru StartupCafe.ro, că intenționa să lanseze Măsura 3 în prima parte a lunii noiembrie, după regulile din OUG 130 modificată prin OUG 174/2020. De asemenea, el a precizat că plățile pentru Măsurile 1 și 2 către antreprenorii selectați urmază să se facă în luna noiembrie.

Parallax

Vizualizari
1437
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri