Raluca Abrihan

O aplicație românească de închirieri de apartamente oferă locuinţe gratuit şi pentru medicii din Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța

Thumbnail

După lansarea proiectului în Bucureşti, aplicația de închiriere de apartamente Milluu extinde inițiativa #LocuintePentruMedici în Iași, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov și Constanța. Prin acest proiect startup-ul românesc pune gratuit la dispoziția medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, apartamente și garsoniere în care aceștia să poată locui temporar, pe perioada stării de urgență.

Deși a fost lansată în urmă cu doar două săptămâni, inițiativa Milluu #LocuintePentruMedici are la dispoziție acum, gratuit, pentru medici și personalul din spitale peste 30 de spații de locuit, cu o capacitate totală de cazare de peste 50 de persoane.

“Am primit în cadrul inițiativei #LocuintePentruMedici, în doar o săptămână, zeci de cereri din partea cadrelor medicale, atât din București, cât și din alte orașe. Mulți dintre solicitanți fac naveta, unii au acasă copii mici sau părinți ori bunici pe care vor să îi protejeze. Pentru a le oferi un loc decent unde să își reîncarce energia și să revină la spital cu forțe proaspete, am decis să extindem programul”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Începând de astăzi, aplicația Milluu devine disponibilă și în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța și proprietarii din aceste orașe pot încărca oricând apartamentele sau garsonierele disponibile.

“Deși aveam în plan să intrăm în alte orașe cu Milluu abia în a doua parte a anului, am simțit că este important să fim prezenți acolo acum. Mă bucur că echipa de dezvoltare a reușit într-un timp atât de scurt, cu eforturi deosebite, să facă posibilă extinderea. Cererea pentru locuințe ne așteptăm să crească puternic în perioada următoare și de aceea este esențial să avem suficiente spații disponibile”, explică Florin Stoian, CEO la Milluu.

Milluu încurajează proprietarii de apartamente și garsoniere disponibile să le ofere drept locuințe temporare medicilor și personalului sanitar aflat în linia întâi în lupta cu COVID-19, gratuit sau pentru o sumă modică.

Atât proprietarii, cât și medicii și personalul sanitar care vor să participe la #LocuintePentruMedici pot contacta Milluu pe următoarele canale de comunicare:

Email: medici@milluu.com

https://www.facebook.com/milluuapp/

http://milluu.com/locuintepentrumedici

Parallax

Vizualizari
491
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri