Claudiu Zamfir

De joi se depun proiectele big data și open data de aproape 24 milioane Euro

Thumbnail

Autoritățile publice vor putea depune  începând de joi proiecte de big data și open data, pentru fonduri nerambursabile în valoare totală de aproape 24 de milioane de euro prin Poliica de coeziune a UE. Finanțarea reprezintă o oportunitate pentru firmele private de IT și comunicații, care pot obține contracte de achiziții publice în aceste proiecte.

Ministerul Fondurilor Europene - Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate și Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale - Organismul Intermediar pentru Promovarea Societății Informaționale au anunțat lansarea apelului de aferent Acțiunii 2.3.1. Consolidarea și asigurarea interoperabilității sistemelor informatice dedicate serviciilor de e‐guvernare tip 2.0 centrate pe evenimente din viața cetățenilor și întreprinderilor, dezvoltarea cloud computing guvernamental și a comunicării media sociale, a Open Data şi Big Data – SECȚIUNEA E-GUVERNARE ȘI OPEN DATA.

Înregistrarea propunerilor de proiecte se realizează on-line, în mod continuu, începând cu data de 06 septembrie 2018 ora 09:00. Cererile de finanțare se vor depune prin aplicația electronică MySMIS2014, cu toate anexele solicitate prin Ghidul Solicitantului.

Apelul de proiecte aferent Axei Prioritare 2 a Programului Operațional Competitivitate 2014-2020 are un buget alocat de 23.952.760 euro FEDR, echivalentul în lei – 110.752.771,69 lei la cursul inforeuro din luna august. Durata maximă de implementare a proiectului este de cel mult 36 de luni de la data semnării contractului de finanțare.

Ghidul solicitantului și celelalte documente necesare depunerii proiectelor se găsesc AICI.

StartupCafe.ro v-a informat despre această linie de finanțare europeană încă din faza consultării publice.

Ghidul solicitantului Big Data Open Data by Claudiu on Scribd

Parallax

Vizualizari
1029
Conţinut
Parerea ta despre articol

Acest proiect a fost finanțat cu sprijinul Comisiei Europene. Această publicație (comunicare) nu angajează decât autorul iar Comisia Europeană nu este răspunzătoare de folosirea în alte scopuri a informațiilor conținute.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri