Denisa Crăciun

Twitter ar plănui să concedieze 25% din angajați

Aplicația Twitter

Compania Twitter, preluată recent de miliardarul Elon Musk, ar vrea să renunțe la 25% dintre angajați, potrivit Reuters care citează The Washington Post.

Ar fi prima rundă de disponibilizări pe care Twitter ar plănui-o, a spus o persoană familiarizată cu situația, citată de The Washington Post.

Avocatul Alex Spiro, care l-a mai reprezentat pe Musk de-a lungul timpului, ar fi „condus” conversațiile despre disponibilizări, mai arată sursele citate.

Amintim că după ce a preluat Twitter, șeful Tesla i-ar fi concediat imediat pe CEO-ul Parag Agrawal şi alţi doi executivi- directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde.

Pe de altă parte, conform TechCrunch, Elon Musk a negat că ar intenționa să concedieze o parte din angajații Twitter, după ce The New York Times a publicat un articol în care menționa că cel mai bogat om al lumii vrea să renunțe la anumiți angajați înainte de ziua de marți, 1 noiembrie.

Despre intențiile lui Elon Musk de a concedia angajații Twitter am mai scris și noi pe StartupCafe.ro înainte de tranzacție. Pe atunci, planurile ar fi fost să disponibilizeze aproape 75% din cei 7.500 de angajați ai companiei.

Elon Musk este considerat cel mai bogat din lume la ora actuală, cu o avere cotată la 221,5 miliarde de dolari, conform topului Forbes în timp real.

Parallax

Vizualizari
202
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri