Denisa Crăciun

Bloomberg: Elon Musk ar putea prelua funcția de CEO al Twitter

Elon Musk a preluat Twitter

Miliardarul Elon Musk a preluat controlul Twitter și a făcut și o serie de concedieri, una dintre ele fiind demiterea lui Parag Agrawal, directorul general (CEO) al companiei, căruia ar plănui să-i ia locul, transmite Bloomberg.

Imediat după ce a achiziționat Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, șeful Tesla ar fi preluat și funcția de CEO, pe lângă schimbările pe care le-a făcut la platforma de socializare.

Conform sursei citate, miliardarul ar intenționa să renunțe la interdicțiile pe viață pentru utilizatori.

Elon Musk, în vârstă de 51 de ani, vrea să-l înlocuiască pe Parag Agrawal, a declarat o persoană familiarizată cu problema pentru jurnaliștii Bloomberg, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Musk ar ceda în cele din urmă rolul de CEO al Twitter.

Cel mai bogat om din lume i-ar fi concediat imediat după preluarea Twitter pe CEO-ul Parag Agrawal şi alţi doi executivi- directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde, potrivit unor surse anonime de la Washington. 

Reamintim că Elon Musk este considerat cel mai bogat din lume la ora actuală, cu o avere cotată la 221,5 miliarde de dolari, conform topului Forbes în timp real.

Parallax

Vizualizari
419
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri