Redactia StartupCafe.ro

Elon Musk a preluat controlul Twitter și l-ar fi concediat pe directorul general, Parag Agrawal

Thumbnail

Miliaradrul Elon Musk, şeful Tesla şi SpaceX, a preluat controlul Twitter după ce a încheiat achiziţia reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari, potrivit mai multor articole din presa de specialitate americană, citate de AFP și News.ro.

Cel mai bogat om din lume i-ar fi concediat imediat pe CEO-ul Parag Agrawal şi alţi doi executivi- directorul financiar Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde, potrivit unor surse anonime de la Washington. Twitter nu a răspuns imediat unei solicitări din partea AFP.

Elon Musk a avut timp până vineri să finalizeze achiziţia reţelei de socializare, în caz contrar, un proces ar fi avut loc în noiembrie. Operaţiunea a durat de la anunţul la sfârşitul lunii aprilie a unei oferte de achiziţie de 44 de miliarde de dolari.

Antreprenorul a căutat să iasă din ea în mod unilateral la începutul lunii iulie, acuzând compania că l-a minţit, însă consiliul de administraţie al companiei a luat măsuri legale.

La începutul lunii, cu câteva zile înainte de deschiderea unui proces pe care Twitter părea pe cale să îl câştige, Elon Musk s-a oferit în cele din urmă să închidă tranzacţia la preţul convenit iniţial.

Puțin utilizată în România, Twitter este principala rețea socială folosită de liderii politici ai lumii în comunicarea lor publică.

Parallax

Vizualizari
483
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 886
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri