Denisa Crăciun

Startup-urile românești Humans.ai și Oveit se implică în lansarea de NFT-uri

Thumbnail

Humans.ai, startup românesc de blockchain și inteligență artificială, se implică împreună cu Oveit, companie de cumpărături virtuale, în lansarea de Tichete Token Nefungibile activitate de inteligență artificială (AI NFT).

Cu ajutorul tehnologiei celor de la Humans.ai, Oveit va introduce conceptul de AI NFT în platforma de live stream shopping a companiei Streams.Live, conform unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro. 

Colaborarea cu Humans.ai face parte din strategia companiei de online ticketing Oveit de a se îndrepta cu soluțiile sale către Web 3.0 și Metaverse.

Oveit dezvoltă produse pentru a ajuta comercianții online și retailerii să se conecteze mai ușor cu audiența lor. Platforma îmbină evenimentele online și cele fizice prin crearea de artă digitală experiențială cu ajutorul tichetelor AI NFT, dezvoltată în parteneriat cu Humans.ai.

„Credem că viitorul comerțului este social și experiențial. NFT-urile Oveit alimentate de inteligența artificială vor oferi poarta de acces către o experiență de neuitat pentru evenimente, care vor putea fi transpuse în format digital și păstrate pentru totdeauna”, a declarat Mihai Drăgan, COO în cadrul Oveit.

„Tichetele AI NFT oferite de Oveit vor asigura participanților acces la evenimente fizice și la experiențe digitale. Biletele NFT vor îmbogăți experiența acestora cu bunuri digitale care vor continua să aducă venituri mult timp după încheierea evenimentului”, se arată în comunicat.

„Suntem foarte încântați să lucrăm împreună cu echipa Oveit pentru a dezvolta aceste NFT-uri susținute de inteligență artificială, ce vor reprezenta următoarea generație de bilete de acces la evenimente, sub forma unor active digitale unice ce pot fi folosite sau tranzacționate în mediul digital, îmbogățind experiențele online ale utilizatorilor. Tichetele AI NFT pe care le dezvoltăm împreună vor fi mult mai mult decât niște NFT-uri clasice, ele vor fi create sub forma de artă digitală experiențială, oferind participanților experiențe unice”, spune Sabin Dima, CEO Humans.ai.

Ce este Humans.ai

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață.

De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali.

Tehnologia, denumită AI NFT, reprezintă un nou tip de NFT care le permite oamenilor să-și folosească datele biometrice pentru a crea soluții de inteligență artificială care sunt menținute etice printr-un mecanism complex de guvernare, consens și verificare.

Mecanismul unic de consens Humans.ai, Proof-of-Human, va fi integrat pentru a demonstra că există un om real în spatele fiecărei tranzacții, făcând-o mai sigură și mai de încredere.

Parallax

Vizualizari
851
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri