Denisa Crăciun

Startup-ul IT românesc Humans.ai se listează pe Liquid, exchange de criptomonede din Japonia

Thumbnail

Humans.ai, startup românesc de blockchain și inteligență artificială, se listează pe Liquid, un exchange de criptomonede din Japonia și continuă, astfel, extinderea companiei pe piața din Asia de Est, conform unui comunicat transmis, vineri, StartupCafe.ro.

„Suntem foarte încântați să anunțăm că tokenul nostru, $HEART, este acum listat pe Liquid, exchange-ul cripto numărul unu din Japonia și una dintre cele mai bune platforme din lume, deservind milioane de clienți din întreaga lume”, spune Sabin Dima, co-fondator și CEO Humans.ai.

El a mai spus că această colaborare „cu Liquid este următorul pas în dezvoltarea Humans.ai în Asia de Est, o piață importantă pentru noi și pentru extinderea companiei în regiune, urmând parteneriatele pe care le avem și investitorii strategici din regiune”.

Clasat drept unul dintre cele mai de încredere exchange-uri cu calificativul de top AA (de către CryptoCompare), Liquid este una dintre cele mai mari platforme de schimb de criptomonede-fiat din lume, se arată în comunicat. Susținând fiat în 6 valute majore, această listare va susține o adopție mai mare a tokenului $HEART de către investitorii crypto din Asia de Est.

Ca parte a planurilor de dezvoltare a Humans.ai în Asia, compania a semnat recent un parteneriat și cu grupul asiatic Next Chymia Consulting, unul dintre principalii investitori ai companiei și un fond de investiții care sprijină startup-urile și companiile care au ca scop revoluționarea piețelor din regiune cu ajutorul tehnologiei blockchain.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață.

De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali.

Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

De cealaltă parte, Liquid, fondată în 2014, este una dintre cele mai mari platforme de exchange de criptomonede-fiat din lume, care deservește milioane de clienți din întreaga lume. Este clasată în mod constant printre primele 10 exchange-uri de criptomonede la nivel global pe baza volumului spot tranzacționat zilnic.

Parallax

Vizualizari
1110
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri