Claudiu Zamfir

Un startup IT românesc colaborează cu gigantul american Salesforce

Thumbnail

Humans.ai, un startup-ul românesc de inteligență artificială (IA) și blockchain, anunță miercuri, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că a intrat într-o colaborare  cu gigantul american Salesforce, liderul pieței mondiale de software pentru relații cu clienții (CRM).

Colaborarea, care cuprinde și alți câțiva furnizori de software CRM , vizează dezvoltarea de proiecte speciale comune de automatizare a producției video la scară largă, utilizând platforma inovatoare de inteligență artificială și media generată de inteligență artificială ale Humans.ai.

Astfel, echipa de cercetători și programatori a Humans.ai a analizat nevoile companiilor din industria CRM, urmând să dezvolte cele mai importante soluții de automatizare pentru dezvoltarea de soluții adaptate nevoilor industriei.

Aplicațiile care beneficiază de tehnologiile de tip synthetic media și IA furnizate de Humans.ai pentru industria CRM vor consta în proiecte speciale, cum ar fi fluxuri video automatizate pentru activitățile de vânzări, integrări pentru industria de e-commerce care transformă automat paginile web ale produselor în conținut video și multe altele.

Unul dintre cei mai cunoscuți parteneri pentru dezvoltarea soluțiilor Humans.ai, Salesforce, este platforma numărul unu la nivel mondial pe piața de management al relațiilor cu clienții, ce oferă software de CRM și aplicații axate pe vânzări, relația cu clienții, automatizarea activității  de marketing etc.

„Suntem foarte încântați să colaborăm cu cele mai mari companii de CRM din lume, precum Salesforce, care este lider în domeniul automatizării industriei de relații cu clienții. Activitatea Salesforce este în linie cu misiunea Humans.ai, deoarece împreună putem da posibilitatea companiilor să transforme paginile de text ale produselor și serviciilor în clipuri video și reclame optimizate pentru diferite canale de comunicare, ajutând echipele să crească mai eficient impactul brandului lor, precum și rata de conversie cu ajutorul inteligenței artificiale", a declarat Sabin Dima (foto), CEO și co-fondator Humans.ai.

"Adopția de către companii a tehnologiei synthetic media generată de IA este influențată de aplicațiile emergente care facilitează accesul la scară largă la astfel de inovații, cum ar fi Tovid.ai, platforma de generare automată de conținut video dezvoltată de Humans.ai. Suntem încrezători că editarea și crearea în mod automatizat de conținut multimedia cu ajutorul IA poate schimba în mod fundamental multe industrii. Utilizatorii și clienții nu mai doresc conținut static sau interacțiuni bazate pe text. Ei caută o experiență imersivă prin conținut multimedia. Capacitatea de a oferi noi moduri de comunicare într-o lume a tehnologiei în continuă schimbare va deveni în curând vitală pentru companiile din această industrie", a explicat și Bart Veenman, CEO  în cadrul Tovid.ai, platforma SaaS de producție video sintetică dezvoltată de startup-ul Humans.ai.

Humans.ai a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării IA, cu accent pe synthetic media. Aceasta bibliotecă de instrumente de IA este disponibilă într-o suită de tip studio de creație în care utilizatorii și companiile vor putea să aleagă și să selecteze modelele IA de care au nevoie pe măsură ce își aduc ideile la viață. De asemenea, echipa Humans.ai creează și gestionează genomuri digitale, care încorporează elemente precum vocea, imaginea și gesturile umane, pentru a dezvolta apoi actori sintetici, digitali. Compania continuă să investească în dezvoltarea inovațiilor din spatele ecosistemului Humans.ai și să le permită inovatorilor să își publice și să monetizeze tehnologiile de inteligență artificială pentru adopție la scară largă.

Platforma SaaS de producție video sintetică Tovid.ai, una dintre soluțiile lansate de Humans.ai, permite transformarea oricărui lucru într-un videoclip printr-o platformă care produce conținut video de înaltă calitate la scară largă, folosind IA și synthetic media. De la o pagină de produs de e-commerce la un newsletter, orice poate fi transformat într-un videoclip cu ajutorul Tovid.ai.

Humans.ai este o companie de deep-tech care a creat primul model etic de IA și blockchain. Compania a dezvoltat o platformă dedicată creării și guvernării inteligenței artificiale, cu accent pe synthetic media. Prin studioul său de creație și prin sistemul de proveniență și responsabilitate bazat pe token, Humans.ai asigură că toate contribuțiile din ecosistem sunt răsplătite în mod echitabil și că fiecare model de inteligență artificială este controlat pe termen lung.

Salesforce este cel mai important furnizor de software bazat pe cloud din lume. Oferă servicii pentru peste 150.000 de companii la nivel global, ajutând firme de orice dimensiune și din orice industrie să se transforme digital. Compania s-a listat pe Bursa de la New York pentru prima dată în 2004. De atunci, Salesforce a crescut constant veniturile în fiecare an, în 2021, veniturile anuale ridicându-se la 21,25 miliarde USD, o creștere de 221,3 ori față de 2004.

 

Parallax

Vizualizari
1114
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri