Denisa Crăciun

Nou program lansat de Glovo pentru curierii care utilizează aplicația de livrări

curier glovo

Aplicația de livrări Glovo lansează un nou program pentru curierii din România care utilizează platforma.

Aplicația de livrări lansează programul Glovo+, prin care va recompensa curierii cu performanțe, potrivit unui comunicat transmis, luni, StartupCafe.ro. Inițiativa este o extindere a programului „Angajamentul pentru curieri” demarat în 2023.

Glovo+ va oferi curierilor posibilitatea de a accesa beneficii suplimentare structurate pe mai multe niveluri: Bronze, Silver, Gold și Diamond. Acestea se vor debloca gradual în funcție de nivelurile de performanță înregistrate și constă într-o serie de avantaje personalizate precum bonusuri, reduceri, echipamente sau importante beneficii operaționale.

Astfel, programul își propune să recompenseze gradual implicarea și loialitatea curierilor, păstrându-le motivația și îmbunătățind experiența lor de livrare.

Un pilon al programului „Angajamentul pentru curieri” este accesul la o mai mare siguranță și protecție în trafic, iar Glovo a inițiat anul trecut sesiuni de siguranță rutieră pentru curieri.  

Astfel, 40% dintre curierii care livrează prin intermediul platformei au participat la trainingurile de siguranță rutieră, organizate în orașe precum București, Timișoara, Cluj-Napoca, Iași, Constanța și Brașov. Prin aceste sesiuni, aplicația de livrări se asigură că toți curierii care folosesc platforma au un grad ridicat de conștientizare cu privire la siguranța rutieră și personală, cu scopul de a preveni situațiile neplăcute din trafic. 

De asemenea, prin această inițiativă, curierii au acces gratuit la platforma digitală G-learning. În cadrul acesteia, pot beneficia de peste 120 de cursuri online, printre care cursuri de marketing, fotografie, limba engleză, competențe IT, managementul afacerilor sau dezvoltare personală și profesională.

Potrivit reprezentanților companiei, în ultimul an, cele mai populare cursuri în rândul flotei de curieri care livrează prin Glovo în România au fost cele de limba engleză business, introducere în excel, managementului stresului și social media marketing. 

---

Citește și:

Parallax

Vizualizari
143
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri