Toma Grozavescu

UTIL: Infografic cu dimensiunile pentru imaginile postate in Facebook

Imagine principala
UTIL: Infografic cu dimensiunile pentru imaginile postate in Facebook
In online marketing lucrurile se schimba foarte repede, iar Facebook nu este o exceptie. Pentru ca o campanie pe Facebook  sa se vada bine si pe mobil este nevoie ca imaginile si pozele pe care le publici sa aiba anumite dimensiuni. Daca acestea nu au dimensiunea potrivita, risti ca poza ta sa nu fie centrata, sa lipseasca o parte importanta din ea si sa nu transmita mesajul pe care voiai sa-l transmiti. Cei de la agentia Smarters au facut un infografic cu toate dimensiunile necesare unei campanii pe Facebook.

"Am patit des, in proiectele de social media marketing pe care le-am desfasurat, sa ne trezim, cand dadeam drumul unei campanii, ca o imagine pe care am facut-o pentru un eveniment nu se vede bine pe mobil, ori ca iarasi s-a schimbat dimensiunea imaginii de coperta(...Daca acestea nu au dimensiunea potrivita, risti ca poza ta sa nu fie
centrata, sa lipseasca o parte importanta din ea si sa nu transmita
mesajul pe care voiai sa-l transmiti.", sustine Toma Grozavescu de la agentia Smarters

Acestia au creat un infografic pentru echipa interna de designeri prin care sa aiba la indemana toate dimensiunile de care au nevoie pentru a crea imagini pe Facebook.

Infograficul cu dimensiuni imagini si reclame Facebook este actualizatpentru 2016
.

Toma Grozavescu este fondatorul Smarters, prima companie de Growth Hacking din Romania si fondatorul Grozav.org care-si propune sa arate Timisoara prin alți ochi. Toma ajuta companiile sa crească prin aceleasi procese si tactici folosite de companii precum Facebook, Twitter sau AirBnB. Este pasionat de marketing, antreprenoriat si de proiecte care aduc un impact in societate. Il poți contacta direct la toma[@]smarters.ro sau pe Facebook.
Parallax

Vizualizari
849
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri