CZ

​VIDEO Aplicatie pentru reclame video pe YouTube, destinata micilor afaceri

Imagine principala
​VIDEO Aplicatie pentru reclame video pe YouTube, destinata micilor afaceri
​YouTube a lansat o aplicatie de mobil prin care antreprenorii cu afaceri mici isi pot realiza singuri clipuri de promovare si reclame pe reteaua sociala video, a anuntat compania pe blogul sau. Momentan, aplicatia pe iPhone poate fi utilizata de catre antreprenorii din SUA si Canada.

YouTube Director este o suita de trei produse de creare a reclamelor video destinata in primul rand micilor afaceri, "fie ca e vorba despre o frizerie sau de cineva care ofera servicii de plimbat cainii" pentru stapanii ocupati, arata compania pe blogul sau.

Urmareste clipul realizat pentru o frizerie:
Cu aplicatia gratuita YouTube Director for business, disponibila in acest moment pe iPhone in SUA si  Canada, oricine poate sa creeze o reclama video, usor si rapid, direct cu mobilul.

Nu necesita experienta in editare video, sustine YouTube.

O alta componenta a suitei este YouTube Director onsite, prin care antreprenorii cu afaceri mici pot sa cheme un regizor profesionist care sa filmeze si sa editeze o reclama video pentru ei.

Serviciul este gratuit pentru antreprenorii care cheltuiesc minimum 150 de dolari pe difuzarea reclamei in YouTube.

Momentan, acest serviciu este disponibil doar in cateva orase din SUA: Atlanta, Boston, Chicago, Los Angeles, San Francisco si capitala Washington, insa YouTube vrea sa il extinda.

In fine, cea de-a treia componenta a suitei este YouTube Director automated video. Aceasta creeaza un clip publicitar din simpla editare a unor imagini deja existente, detinute de antreprenor: fie un logo, fie capturi de ecran ale unui app.

Partea buna este ca aceasta componenta este disponibila in toata lumea, dupa cum spune YouTube.

Aceste servicii, chiar daca nu sunt in totalitate disponibile si in Romania, ofera si antreprenorilor romani cu afaceri mici o imagine a tendintelor mondiale in promovarea pe internet.
Parallax

Vizualizari
303
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri