CZ

Expert AdWords, asteptat la Bucuresti: Daca nu castigi bani din asta, inseamna ca nu faci ceea ce trebuie

Imagine principala
Expert AdWords, asteptat la Bucuresti: Daca nu castigi bani din asta, inseamna ca nu faci ceea ce trebuie
Expertul britanic in promovarea prin Google AdWords David Rothwell , care administreaza bugete de promovare de 38 de milioane de dolari la nivel mondial, indeamna comerciantii online sa isi faca reclama mai mult prin acest sistem.

Rothwell, autorul best-seller-ului "The AdWords Bible for eCommerce", si-a confirmat prezenta la conferinta de afaceri e-commerce TECOMM Bucuresti, din 21 Aprilie (Hotel Athenee Palace Hilton), au anuntat organizatorii evenimentului, intr-un comunicat de presa.

"AdWords functioneaza intotdeauna. Daca nu castigi bani din asta, inseamna ca nu faci ceea ce trebuie" - arata David Rothwell, potrivit sursei citate .

El va sustine un workshop, la Bucuresti, despre rentabilitatea Ads-urilor si castigurile pe care Adwords le poate aduce business-urilor online.

"Multi comercianti online nu folosesc inca promovarea de tipul Pay-Per-Click precum Google AdWords, sau au renuntat sa foloseasca acest tip de promovare crezand ca nu functioneaza. Dar Adwords-urile functioneaza intotdeauna. Daca ai cea mai buna procedura de vanzari, AdWords te va face sa produci mai mult decat orice altceva. Investeste mai mult in AdWords, nu mai putin.

Nu este vorba despre cat de mult costa clickurile, ci este vorba despre castigurile pe care ele le genereaza. Daca incerci sa cheltuesti mai putin pe AdWords, in loc sa investesti mai mult, actionezi gresit. Campania ta PPC este un generator de proft, nu un centru de costuri
" - spune David, conform comunicatului.

David este Director la Rothwell Media Ltd si are o experienta de peste 10 ani in Adwords. Din 2005, el este responsabil de campanii la nivel mondial cu bugete de advertising de 38 milioane dolari si cu vanzari de peste 1,8 milioane dolari, potrivit comunicatului.

Acesta este specializat in consultanta AdWords si management pentru comerciantii de eCommerce care isi doresc mai multe vanzari si profit, iar in 2013 a creat sistemul de Profit-Share: Clicks, Cash Flow PPC .

Pe 21 Aprilie va avea loc editia a VIII-a TeCOMM eCommerce Conference&Expo Bucuresti, unul dintre cele mai importante evenimente de eCommerce din Europa de Est.

La venimentul de la hotelul Hilton sunt asteptati 20 de speakeri profesionisti din agentii si magazine online din UK, Olanda, Polonia, Danemarca si Romania, potrivit organizatorilor.

Inscrierile la TeCOMM Bucuresti se fac pe www.bucharest.tecomm.ro unde se va actualiza constant lista speakerilor.
Parallax

Vizualizari
26
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri