R.A.

2Performant Network lanseaza pe piata din Romania o agentie de performance marketing si estimeaza un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro pentru acest an

Imagine principala
2Performant Network lanseaza pe piata din Romania o agentie de performance marketing si estimeaza un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro pentru acest an
​Compania 2Performant Network S.A., care detine si platforma 2Parale, lanseaza Edge, agentie full-service de performance marketing si estimeaza in acest an un management de bugete de media de peste 3 milioane de euro si o cifra de afacere de 400.000 euro.

Edge este detinuta de compania 2Performant Network S.A., care include si 2Parale, retea de afiliere din Romania, si 2Performant, retea de afiliere pentru e-commerce in Europa Centrala si de Est. Fondatorii Edge sunt Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network, si Cosmin Nastasa, Managing Director al Edge.

Agentia se concentreaza pe o abordare integrata a serviciilor de performance – de la strategie, consultanta si analiza de date pana la gestionarea de programe complexe care adreseaza clienti mari de pe piata romaneasca sau internationala.

”Marketingul evolueaza intr-un ritm accelerat – iar performance-ul va deveni, foarte curand, norma in industrie. Am creat Edge ca sa venim in intampinarea acestei tendinte din ce in ce mai vizibile si pe piata din Romania. Astfel, suntem capabili sa livram cele mai bune rezultate la nivel de marketing bazat pe perfomanta, in contextul in care ni se adauga expertiza 2Parale si 2Performant la nivel de afiliere, respectiv e-commerce in regiune. Odata cu Edge, aducem o abordare one-to-one pentru clientii mari si o experienta cumulata care adreseaza toate segmentele de clienti care au (sau intentioneaza sa aiba) un business online, atat din Romania, cat si din strainatate. Sunt sigur ca echipa agentiei, condusa de Cosmin Nastasa, va face o diferenta semnificativa pe piata serviciilor de marketing si performance”, a declarat Dorin Boerescu, CEO 2Performant Network.

Printre clientii din portofoliul Edge se numara: Orange, Provident, Muller, Vola, BCR, Otter, StanleyBet, Continental Hotels, Arsis, StarShiners, Office Direct.

Agentia va fi condusa de Cosmin Nastasa (FOTO), din functia de managing driector. El are o experienta de 12 ani in media online si advertising, dintre care 4 ani petrecuti la Universal McCann si 8 ani la iLeo/ Leo Burnett.

Dorin Boerescu este CEO 2Performant Network. De-a lungul timpului, Dorin a fost co-fondator al mai multor agentii din zona de digital si advertising, cum ar fi Agrafa.ro, Speed Promotion, Godmother si Hyperactive (in prezent, SeniorHyper). Din 2010, s-a alaturat 2Parale, ca CEO, apoi a preluat conducerea 2Performant Network S.A., lansand anul trecut si 2Performant, platforma de afiliere pentru e-commerce la nivel regional.

Agentia 2 Parale se numara printre principalele agentii de incredere Google in Romania. Esti interesat sa lucrezi cu o agentie Google? Gaseste toti partenerii aici.
Parallax

Vizualizari
259
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri