Redactia

47 de speakeri la Techsylvania, eveniment organizat la Cluj, vor vorbi despre viitorul tehnologiei

Imagine principala
47 de speakeri la Techsylvania, eveniment organizat la Cluj, vor vorbi despre viitorul tehnologiei
Pe scena Techsylvania 2017, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie din Europa de Est, ce va avea loc intre 17 - 20 iunie la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj, vor urca mai bine de 47 de speakeri din toata lumea, ce vor aborda tema viitorului tehnologic. Printre acestia se numara Martin Wezowski, Chief Designer la SAP, Ralph Simon de la Mobilium Global, inventatorul ringtone-ului modern, sau  Tomasz Stachlewski, Solutions Architect la Amazon Web Services.

Techsylvania este impartit in trei parti majore, o conferinta unde sunt invitati speakeri internationali din industrii puternice, un maraton de programare de 24 ore cu cele mai noi gadgeturi, precum si o competitie pentru companii aflate la inceput de drum, numita Startup Avalanche.

In agenda evenimentului sunt cuprinse prezentari si dialoguri intre specialisti si antreprenori cu o vasta experienta internationala pe scena tech si business, fiind axate pe cele trei directii majore ale evenimentului: cod, produs si finantare. Agenda Techsylvania poate fi accesata pe site-ul www.techsylvania.co/agenda.

Martin Wezowski, Chief Designer la SAP, va vorbi in prima zi a conferintei, 19 iunie, despre cum s-ar putea construi un viitor dezirabil, cu ajutorul tehnologiei. In cea de-a doua zi, Ralph Simon de la Mobilium Global, inventatorul ringtone-ului modern, va vorbi despre noile tendinte globale in materie de dispozitive inteligente si tehnologie, in general.

O alta tema de interes pentru Techsylvania 2017 este zona de investitii si finantari in domeniul IT. Pe data de 19 iunie, Konrad Kaschek (Bosch), Jerry Kennelly (Riverbed), Patrizio Mappelli (NTT Data) si Tiberiu Moisa (Banca Transilvania) se vor intalni  intr-un panel de discutii moderat de catre Mike Costache (Krowd Mentor). Invitatii vor discuta despre investitii in ecosistemul local. In aceeasi zi, Jerry Kennelly, fondator Riverbed, va discuta despre startup-uri si posibilitati de scalare a unei afaceri din industria IT. Pe aceeasi tema, in cea de-a doua zi a conferintei, vor vorbi si Alexis Bonte, unul dintre cei mai mari investitori in startup-uri romanesti si antreprenor la Atomico, precum si Sergiu Biris, fondator Zonga si Trilulilu, care va povesti despre calitatile pe care ar trebui sa le aiba antreprenorii romani pentru a atrage atentia investitorilor straini.

Conferinta va cuprinde si discutii privind ecosistemul startup din Est, unde Krating Poonpol, partener 500 Startups si antreprenor in serie, va discuta despre expansiunea fondului de investitii in Asia. In cea de-a doua zi, Angelica Anton, fondatoarea Silk Ventures, va prezenta modul de operare al startup-urilor pe piata chineza.

Ultimele bilete pentru conferinta pot fi achizitionate la pretul de 99 euro  Builder sau  199 euro VIP, iar biletele de la hackathon pot fi achizitionate incepand de la 19 euro de pe website-ul www.techsylvania.co.

Aceasta editie nu ar fi putut avea loc fara sprijinul partenerilor Techsylvania, care, prin efortul si implicarea lor, ajuta cresterea ecosistemului local:

Banca Transilvania, banca antreprenorului roman este partenerul principal al acestei editii Techsylvania.
Parallax

Vizualizari
981
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri